Levente (15 éves)

Jó hírünk van, ismét valóra vált egy álom. Levi örökmozgó kisfiúként, szeretett barátaival focizni a grundon. 2015-ben ITP-t (Ismeretlen eredetű trombocitopénia) diagnosztizáltak nála orvosai. Hosszú ideig tartó, szteroidos kezeléseken van túl. A mindig mozgó fiú otthon tartózkodásra kényszerült, szerencsére megtalálta új hobbiját és elkezdett vloggerkedni. Levi álma egy fényképezőgép volt és nagyon szeretett volna találkozni példaképével: Király Gáborral. Laki Zsoltnak köszönhetően Levi mindkét álma valóra válhatott.

Zsolt írt nekünk pár sort

„Kedves Laci!

Felemelő érzés volt látni azt, hogy mekkora örömöt és boldogságot jelentett Leventének Király Gáborral való találkozása és bízunk abban is, hogy az áhított fényképezőgép megszerzésével iskolai tanulmányaiban sikeres lehet majd. Barátaim, akik ebben az „akcióban” benne voltak, mindannyian tagjai a BNI Magyarország szervezetének, ahol a „Givers gain”, azaz „Aki ad, az nyer” szlogen érvényesül mindenek előtt. Jó érzés volt társaimmal megtapasztalni azt, hogy mindez nem csak az üzleti életben, hanem egyfajta társadalmi szerepvállalásként is helytálló elv, sőt!

Leventének ezúton is kívánunk mihamarabbi gyógyulást és sikereket a tanulmányaiban! Nagyon köszönöm barátaim és egyben üzleti társaim nevében a támogatás kereteit, amelyet a Ments Életet Alapítvány nyújtott a kezdeményezésemben és „Álomvarázslókként” egy beteg gyermek álmát valóra válthattuk!

Továbbá nem kisebb hála és köszönet illeti Horváth Nórát és Király Gábort az önzetlen segítségnyújtásért és az „akcióban” való részvételért!

További szép napot kívánok! Zsolt”

Levi édesanyja köszönetet mondott az Álomvarázslónak és nekünk is:

„Hálás köszönet Levi Álomvarázslójának!!!! Szavakkal kifejezni nem tudom, mekkora boldogság volt! Jó egészséget, Isten áldását kérem, és kívánom további munkásságukra!

Tisztelettel: Judit”