László (12 éves)

A 12 éves Lacus történetét az anyukája írta meg nekünk:

„A kisfiam februárban sokat köhögött, folyamatosan antibiotikumot kapott, de nem javult az állapota. Először bevittem éjszaka a kecskeméti kórházba, mert arra ébredtünk, hogy fullad és nem kap levegőt. A második esetben már mentőt hívtunk. Aznap éjjel mellkasröntgen készült, ami alapján felküldtek minket Budapestre a Semmelweis II. számú Klinikára. A vizsgálatok után azonnal életmentő beavatkozást hajtottak végre. A további vizsgálat kiderítette, hogy leukémiája van. Azóta is kapja a kezeléseket.”

Lacinak több kisebb kívánsága is volt, ami közül a roller volt számára a legfontosabb. Az Álomvarázsló ezúttal a CIB Bank Kékgolyó utcai fiókja volt, akiknek ezúton is köszönjük a gyors segítséget! Kedves adományukkal ők is hozzájárulnak kis hősünk gyógyulásához és a kórházban töltött hetek könnyebb átvészeléséhez.

Lacus édesanyja nagyon hálás volt:

„Tisztelt CIB Bank, kedves Ments Életet Közhasznú Alapítvány!

Hálás szívvel köszönjük az ajándékokat, amit az Önök segítségével, kedvességével utána járásával Laci fiam megkaphatott. Leírhatatlan érzés volt, amikor átvette, és elkezdte a gondosan becsomagolt ajándékokat kibontani. Szívből köszönjük!!!”