Krisztián (16 hónapos) és anyukája Ilonka Barbara

Kedves Álomvarázslók! Ismét jó hírünk van, igazán különleges álmok váltak valóra.

Krisztián és édesanyja története egyedi, tiszteletreméltó és félelmetes is egyben. Képzeljék el, hogy a saját gyermeküket kell újraéleszteni, hogy képesek fejben, lélekben és szaktudásban egyszerre tenni a dolgukat. Úgy gondoljuk, hogy Krisztián édesanyja is egy igazi hős, ezért kivételesen az ő álmát is szerettük volna valóra váltani. Krisztián még csak 16 hónapos, a máján egy nagyon ritka rosszindulatú daganat nőtt (Hepatoblastoma). Túl van a tumor eltávolításán és 8 kemoterápiás kezelésen, amit nagyon bátran viselt. Krisztián imádja az elektromos autókat, ezért nagyon szeretett volna egyet.

Történetük elég félelmetesen kezdődött egy szombat estén, amit Krisztián édesanyja sosem fog elfelejteni. A kisfiú a portján keresztül kapta az antibiotikumot, amikor hirtelen történt valami. Elkezdett fájdalmasan sírni, majd egyszer csak elkékült, nem vett levegőt, olyan lett mint egy rongybaba. A nővérke rohant a kezelőbe, az édesanya rohant utána Krisztiánnal a kezében. Amíg a nővérke telefonon hívta az orvosokat, anyukája elkezdte a kis szívét masszírozni és levegőt befújni neki, de Krisztián akkor már nem volt közöttünk. Bár sok időnek tűnt, valójában másodperceken belül ott volt a segítség. Mire az orvosok odaértek a kisfiú újra felsírt, majd náluk is többször megfeszült a kis teste, de már életben volt!!! Mindent megtettek érte és mire az intenzívre átkerült, helyre jött. Valószínűleg egy vérrög lehetett, tüdőembóliát kaphatott, ami hála Istennek továbbment.

Krisztián édesanyjának álma egy szárítógép volt, amit hálásan köszönünk Tamás Anikónak és barátjának, akik valóra váltották anya és fia álmát.

Krisztián édesanyja nagyon boldog volt, írt nekünk:

„Kedves Álomvarázslók!

Köszönjük szépen, hogy megvalósítottátok álmainkat. Krisztián nagyon örült az autónak, ki sem lehet belőle venni. Én pedig már el sem tudom képzelni az életet szárítógép nélkül, nagyon nagy segítség. Mióta használom nincs penész sem, így plusz egy dologtól megtudjuk őt óvni. Krisztián is nagyon szereti, ő pakolja be és veszi ki a ruhákat, csukja be az ajtót és indítja el a gépet. Az ünnepek előtt megérkeztek az ajándékok, így ott voltak a fa alatt. (Reméljük egyszer majd találkozhatunk az Álomvarázslóinkkal!)„