Johanna (20 éves)

Johanna születése óta cisztás fibrózisban, egy gyógyíthatatlan betegségben szenved. Folyamatosan kezelésekre van szüksége ahhoz, hogy állapota ne romoljon, valamint nagyon meleg időben hűvös helyen kell tartózkodnia. Johanna nagyon szeret utazni, új országokat, új kultúrákat, új embereket megismerni. Sajnos meleg helyekre nem mehet, bár ő ezt nem is bánja, hiszen jobban kedveli a hűvösebb országokat. Évek óta szeretett volna eljutni Izlandra, az örök hideg birodalmába. Idén érettségizett és régi álma teljesült Nagy János rendszeres és sokszoros Álomvarázslónk segítségével. Hanna neki köszönhetően jutott el nővérével nyáron Reykjavikba, hiszen legnagyobb vágya egy repülőút volt Izlandra. Köszönjük Nagy Jánosnak, hogy mindig számíthat rá alapítványunk és a gyerekek!

Olvassátok olyan szeretettel Johanna beszámolóját, ahogy mi fogadtuk:

„Molnár Johanna Dóra vagyok és szeretnék röviden beszámolni az izlandi utunkról. Izlandon 1 hetet (augusztus 15-22) töltöttünk el a nővéremmel, melyet Nagy János támogatott anyagilag. Reykjavikban szálltunk meg és buszos túrák által jutottunk el vízesésekhez, az Atlanti-Óceánhoz, vulkán kráterhez, gejzírhez illetve részt vettünk egy kora esti bálnalesen is. Személyes kedvencem a vízesés volt. Gyönyörűen megtört rajta a fény és csodaszép szivárványt láttunk.

A nővérem és a saját nevemben is nagyon szépen köszönjük a lehetőséget és azt, hogy egy életre szóló élményben lehetett részünk! Johanna”