Janka ( 12 éves)

Janka 12 éves, egy esés után diagnosztizáltak nála csontdaganatot. Fél év nehéz kemoterápia után sikeresen megműtötték a lábát, de még folytatni kellett a kezeléseket. Ezután következhetett a rehabilitáció, a folyamatos gyógytorna, aminek egy részét szintén kórházakban töltötte. Sajnos mindkét tüdejében áttétek keletkeztek, és a tüdőműtét után most újra kemoterápiás kezeléseket kap.
Janka álma egy tablet volt. Nagyon szeret olvasni, játszani, kézműveskedni, rajzolni, színezni. A megváltozott mozgásképessége miatt sokat van ágyban a kórházakon kívüli időszakokban is, amikor szintén szívesen néz meséket, filmeket is, amik egy másik világba repítik. Ezt könnyíti meg számára a tablet. Hálásan köszönjük a Kreatív Kontroll gyűjtését, melyből megvalósulhatott Janka álma. Az eszköz eljuttatásában ezúttal is Nagy Attila és a Bazinga Trans volt segítségünkre. Köszönjük a segítségeteket! 🙂
Janka nagyon boldog volt, édesanyja írt nekünk pár sort:
“Hálás szívvel köszönjük a gyönyörű türkizkék tabletet, Janka nagy örömmel bontogatta a csomagot és nemsokára az első macskás játék is felkerült rá.
Már most nagyon sokrétűen használja, a fő időtöltés, a játék mellett már az egyik online órája is a tableten keresztül valósult meg. Terveink között van egy e-olvasó és egy rajz program letöltése is.”