Hanna Regina (8 éves)

A 8 éves életvidám Hannánál tavaly novemberben diagnosztizáltak daganatos megbetegedést. A tumor jelenleg nem operálható, de a kemoterápiás kezelések elkezdődtek. Hanna álma egy rózsaszín laptop volt, valamint az, hogy találkozhasson imádott kedvenceivel a USNK tagjaival. Az RTL Klub segítségével létre is jött a „randevú”. Érdemes megnézni a megható pillanatokról készült riportot és elolvasni az anyuka levelét.

„Kedves Álomvarázslók!

Bárcsak minden álom ilyen gyorsan teljesülhetne! Alig, hogy Hanna kimondta, mi szíve vágya, máris azon kaptuk magunkat, hogy egy stáb rendezkedik be a lakásunkban.

Pár napja a Ments Életet Alapítvány kedves munkatársa telefonon hívott, hogy sikerült támogatót találni Hanna álmához, így pár napon belül átadásra is kerülhet a laptop. Sőt, az RTL Klub-bal is kapcsolatba léptek, hogy az álom másik része is teljesülhessen, de ez még bizonytalan.

Január 17-én az Alapítvány képviselője otthonunkban keresett meg minket, majd rá fél órára a stáb is megérkezett. A forgatás zökkenőmentes volt, Hanna minden pillanatát élvezte. Aztán egyszer csak nyílt az ajtó és Hanna arca mosolyra derült, ugyanis a USNK lépett be rajta. Kislányos zavarában sem tudta boldogságát elrejteni, felfoghatatlan volt számára, hogy a fiúk a saját otthonában, csak miatta vannak ott. Aztán a laptop is átadásra került, ami szintén nagy boldogságot okozott Hannának. Azóta már volt mesenézés, játék, sőt szervezés alatt van, hogy az osztállyal 1-1 alkalommal online kapcsolatban tudjon tanulni.

Köszönjük Nektek, Álomvarázslók, hogy Hanna álma is teljesülhetett!

Kívánunk minden kis Álmodónak teljesült álmokat, a Ments Életet Alapítványnak pedig annyi támogatót, hogy minden álmot valóra tudjanak váltani! Csodálatos és nemes, amit tesztek, köszönjük a munkátokat!

Üdvözlettel,

Hanna, Krisztina és családja”

Videó: https://rtl.hu/rtlklub/fokusz/hanna-daganatos-betegseg-almok-gyogyulas-usnk