Hanna (2,5 éves)

Avalon Park jóvoltából ismét megvalósult egy kislány álma. Az Avalon Park egy jótékonysági estet szervezett, melynek bevételéből megvalósította Hanna álmát. Hannácska egy smartrike tricikli 5in1 és Bogyó és Babócás filmeket és játékokat szeretett volna. Köszönet az Avalon Parknak ezért a csodás kezdeményezésért, reméljük a jövőben is tudunk majd közösen álmot varázsolni!

Az Avalon Park története:

Néhány hónapja találtam rá a „Váltsd Valóra Te is Egy Beteg Gyermek Álmát” oldalra. Azonnal éreztem, hogy az Avalon Park is segíteni fog, hiszen a vezetőségben mindenki Álomvarázsló. Szerveztünk egy jótékonysági Hófehér Angyali Vacsorát. Az esemény bevételének a húsz százalékát felajánlottuk Hanna családjának. Nagyon sok vendég érkezett, szeretett volna mindenki Avalon Angyal lenni és a fogyasztásával örömet okozni a kis Tündérlánynak. Az est végére a pincérek is Álomvarázslókká váltak. A teljes borravalójukról lemondtak a javukra. Az összegyűjtött összegből megvettük a megálmodott triciklit, valamint a Bogyó és Babócás játékokat. Reméljük a fennmaradó részből pedig hozzá tudtunk járulni a kislány fejlesztéséhez.

Egy szép, napsütéses őszi napon mentünk el Hannának átadni az ajándékokat Nagyútra. Takaros házban fogadott minket a család. Sok finomsággal készültek, megindító volt a kedvességünk. Sajnos Hanna fél az idegenektől, ezért nem tudtunk összebarátkozni vele, de nagyon örülünk, hogy megismertük őket, megható volt látni azt az emberfeletti energiát és szeretet, amit beleadnak Hanna gyógyulásába.

Üdvözlettel: az Avalon Angyalok, és az Avalon Park teljes csapata nevében Áfra Marietta, marketing manager”

Anyuka köszönő levele

„Leírhatatlan érzést és boldogságot varázsoltatok az arcunkra amikor megtudtuk hogy teljesülni fog Hannának kívánt álmunk.Nagyon szépen köszönjük, hogy összehoztatok a mi Álomvarázslónkkal Azon a bizonyos keddi napon amikor megállt a házunk előtt egy autó és már első látásra is két nagyon barátságos és kedves ember szállt ki belőle nagyon jó érzés fogott el bennünket ..Bár Hanna szokásához hiven elég sírós hangulatában volt, így nem igazán tudtuk akkor még megmutatni neki az angyalaink által hozott triciklit. Igazából még most is csak barátkozunk vele.De hiszem hogy sikerülni fog és sikerül megszerettetni vele a biciklit .A Bogyó és Babócás dolgokért külön köszönet .Nagyon szépen köszönjük az Alapítványuknak és az Álomvarázslónak! Sosem hittük volna, hogy ennyire jó emberek vannak!!!”: Nagy, nagy szeretettel Hanna és anyukája.”