Halkó Péter (4 éves)

A Blue Bird Caffe dolgozóinak jóvoltából még egy álom megvalósulhatott. Péter 4 éves, 2016-ban orvosai a jobb mellékveséjén daganatot diagnosztizáltak. Petinek nincsenek nagy álmai, neki egy kedvenc meséje van: Sam a tűzoltó. Talán azért szereti annyira, mert Sam a bátor hős, aki megmenti a bajba jutottakat, mint ahogy ő is egy igazi kis Hős, aki bátran harcol a betegséggel. Peti álma az, hogy sok-sok Sam tűzoltós játékkal játszhasson, mesét nézhessen és sok Sam tűzoltós tárgya legyen. A Bluebird kávézó dolgozóinak összefogásából Petike álma valóra válhatott

Köszönjük Ruzsics Dórának, hogy a Blue Bird Caffe dolgozóival együtt valóra váltotta Petike álmát. Dóra ötlete volt, hogy munkatársaival idén álljanak össze és váltsanak valóra együtt egy álmot.

Írt nekünk pár sort, amit nagyon köszönünk neki!

„Sziasztok!

Őszintén mondom hogy ennél jobb dolgot nem is tehettünk volna! Ez a kisfiú mindennek annyira örült, hogy arra nem voltak szavak! Annyira okos, értelmes és mindezek mellett imádják egymást a nővérével. A családja is hihetetlenül rendes és összetartó! Legszívesebben Petikét fogtam volna és elraboltam volna annyira szerelmes lettem belé ebben a másfél-két órában!”

Petike anyukája is írt nekünk egy szívhez szóló levelet:

„Kedves László!

Tegnap nálunk jártak az angyalok, és beköltözött hozzánk Tűzoltó Sam és társai és egy cuki kis dínó.

Nagyon szépen köszönjük a lehetőséget és hogy az álmok valóra válhatnak. Szívünkben lévő boldogságnál már csak az öröm volt nagyobb ( na és Peti kiáltásai) amint Peti arcát néztük. Dóri és Zsuzsi nagy ajándék táskákkal érkezett hozzánk, Peti pedig alig várta hogy megnézze vajon mi lapul a csomagokban. Azt hiszem nem csak a magam hanem a jelenlévők nevében is elmondhatom, hogy az a felhőtlen és szívből jövő öröm és csodálkozás minden egyes ajándékra amit Petin láthattunk csodálatos volt. De nagy köszönet azért is, hogy gondoltatok Peti 8 éves nővérére is (az ő ajándéka is telitalálat). Aki szintén nagyon bátor és ügyes hiszen oly sokszor kellett már nélkülöznie anyát az esti puszinál, amikor kórházban voltunk Petivel. Anyai és apai szívnek legnagyobb öröm mikor gyermekei határtalanul boldogok. Köszönet és hála a Blue Bird Caffe csapatának, remek kezdeményezés. Nagyon nagy köszönet a mi Angyalainknak, Dórinak és Zsuzsinak akik nem éppen a legjobb útviszonyokban, de útra keltek arra ahol még nem jártak sosem és úgy izgultunk, mint kisgyermek karácsony estén. Köszönjük, hogy ezt átélhettük, gazdagabb lett szívünk. Nagy öröm hogy megismertük őket. biztos vagyok benne, hogy találkozunk még! Sajnáljuk, hogy nem tudtunk mindenkivel találkozni, aki ebben részt vett, de nagy köszönet és hála nekik is érte. Ígérjük meglátogatunk titeket a kávézóban. Szavakkal nehéz kifejezni, hogy mit érez az ember ilyen pillanatokban. Talán mert nincsenek is rá szavak. Éppen ezért beszéljenek a képek.”