György (11 éves)

Gyurka nevében édesanyja írt nekünk:

„Gyurka 11 éves, 2020 áprilisa óta fájlalta a fogát, aluszékony lett. Anyák napjára annyira rosszul lett, nagyon magas vérnyomással, hogy azonnal kórházba kellett vinnünk, ahol Burkitt-limfómát diagnosztizáltak nála. Másfél hét múlva már elkezdődött Gyurka kemoterápiás kezelése. Arra gyanakodtak, hogy a fiúnk fejében is van valami, mert szemizom bénulása lett, de hála Istennek három hónap múlva ez is javulni látszott. A kezelésének már vége, most itthon erősödik. Testvéreivel mindhárman itthon vannak ebben a pandémiás időszakban. Nagyon élvezzük az együtt töltött időt, de jót tenne nekik az is, ha végre normális hétköznapjaik lehetnének. Gyurka nagyon szeret horgászni, így álma egy saját horgászfelszerelés volt.”

Hálásan köszönjük Péternek, hogy valóra váltotta Gyurka álmát.

Gyurka édesanyja nagyon boldog volt, miután megérkeztek a horgászfelszerelések:

„Nagyon köszönjük a közreműködésüket, segítségüket, az empátiájukat, hogy Gyurka álma megvalósulhatott. A tegnapi napon Gyurka megkapta a megálmodott horgászfelszerelését egy szegedi fiatalembertől és párjától. Nekik is nagyon köszönjük! (Természetesen ezt megtettük tegnap is személyesen.) Az átadáson készült képen csak Gyurka szerepel, a szegedi fiatalember nem szeretett volna a képen szerepelni. Figyelemmel kísérjük az alapítvány munkáját, hátha egyszer mi is tudunk majd segíteni.

Minden jót kívánunk Önöknek!

Gyurka és családja”

Péter (Álomvarázsló) is írt nekünk pár sort:

„Örültünk, hogy örömet szerezhettünk a srácnak és a családnak! Biztos vagyok benne, hogy felépül Gyurka, hiszen szerető családja minden erejével támogatja őt.

Sokan nem beszélnek a betegségekről, mert akkor szerintük nincs és őket így nem is érheti el a baj. Mi nem így gondoljuk, a betegségről beszélni kell és a gyógyuláshoz ez is hozzátartozik, ahogy az öröm és elért sikerek is.

Egy-egy ilyen apró figyelmesség segíthet meglátni az élet örömeit és erőt adhat a gyógyuláshoz ebben a mai fura világban.

Ahogy beszéltük is, máskor is segítenénk.

Köszönjük a lehetőséget!”