Gréti (12 éves)

A 12 éves Grétiről augusztusban derült ki, hogy leukémiás. Az ő álma egy Nintendo Switch és egy Animal Crossing játék volt. Anyukája kérte a segítségeteket:

„Kedves Álomvarázslók, a segítségeteket kérnénk. Lányunk, Gréta 12 évesen leukémiás lett. Júliusban naponta jelentkező fejfájásai voltak, ami nem múlt el. Egy hét után hányingerre panaszkodott, mentünk a sürgősségire. Laboreredmények már kimutatták a magas fehérvérsejtszámot. Gréti jelenleg fizikálisan jól van, de csontfájdalmai vannak napok óta. Ahhoz szeretnénk kérni a segítségeteket, hogy ne legyen olyan rémes a kórházi tartózkodás, esetleg majd a steril szoba. Gréta nagyon örülne egy Nintendo Switch-nek, hozzá Animal Crossing játékkal.”

Hálásan köszönjük anonimitását kérő Álomvarázslónknak, hogy megvette Grétinek a készüléket és a játékot, valamint Nagy Attilának, hogy eljuttatta Grétihez!

Anyukája boldogan újságolta el nekünk milyen öröm érte kislányát:

„Kedves Álomvarázslók! Ma éppen édesen aludt a biopszia után, amikor megérkezett a meglepetés, nagy volt az öröm, amikor kinyitotta a szemét. Bekapcsolta, beállította, telepítette és azóta is játszik. Alig bírtam rávenni, hogy egy kép erejéig hagyja abba.

Nagyon szépen köszönjük! Ismét valóra váltottátok egy gyermek álmát! „