Gergő (10 éves)

A TV-ben ugyan még kevés focit láthatunk, de a valóságban most sincs hiány igazi küzdelmekből! Él közöttünk egy kis kapus, aki most az élete meccsét vívja a betegség ellen. És vajon ki az aki segíti ebben az embert próbáló harcban? A világ egyik legjobb hálóőre: Gulácsi Péter.

A 10 éves Gergőnél tavaly év végén diagnosztizálták a leukémiát. De ő nem az a srác, aki könnyen feladja. Kis hősünk imádja a sportot, ezért már régóta tisztában van azzal, hogy küzdeni kell a végsőkig. Utánpótlás kapusként legnagyobb példaképe Gulácsi Péter. Gergő álma az lett volna, hogy kezet foghasson és aláírathassa a cipőjét a válogatott játékossal a Groupama Arénában, de a betegség és a kialakult vírus helyzet miatt a nagy találkozó egyenlőre nem jöhetett létre.

Kérésünkre Gergő megjelölt egy másik, a jelenlegi viszonyok között is teljesíthető álmot, ami egy laptop volt. Péter nagy örömmel teljesítette a kívánságot és egyértelműen a tudtunkra adta, hogy lehetőségeihez mérten szívesen támogatja az alapítványunk munkáját. A laptop már meg is érkezett Gergőhöz.

Fogadjátok szeretettel a köszönő levelet:

„T. Ments Életet Alapítvány! Ezúton szeretnénk megköszönni az alapitványnak és Gulácsi Péternek a laptopot. Kisfiam már régóta vágyott rá! Örömében zokogásban tört ki. Azóta ezt használja az online tanuláshoz, a barátaival történő kapcsolattartásra és sokat játszik is rajta. Informatika iránt is egyre inkább érdeklődik, ebben is nagy hasznára válik majd!”

Válogatottunk kapusa is üzent nekünk:

„Sajnos a találkozást Gergővel még nem sikerült megejtenünk a német bajnokság szoros menetrendje, majd a koronavírus miatt kialakult helyzet mellett, de nagyon örülök, hogy a laptoppal egy kicsit én is hozzá tudok járulni, hogy Gergő mindennapjai jobban teljenek és szurkolok, hogy minél hamarabb meggyógyuljon. Nagyon várom, hogy személyesen is találkozhassunk majd!”