Fruzsi

Fruzsina álma még 2017-ben érkezett hozzánk. A gyönyörű lány egy portfólió fotózáson szeretett volna részt venni. Az álom idén sok-sok nagylelkű felajánló segítségével valóra is vált. Ezúton szeretnénk közzé tenni Fruzsi köszönő levelét.

Amennyiben te is támogatni szeretnéd alapítványunk munkáját, illetve az álmok valóra váltását, megteheted az alábbi számlaszámon: Ments Életet Közhasznú Alapítvány 10702019-67010941-51100005 , vagy adód 1%-ának felajánlásával. Adószámunk: 18284500-1-43

Kedves Ments Életet Alapítvány!

Szeretném megköszönni még egyszer az álmom valóra váltását.

2017. januárjában kis kereksejtes daganatot diagnosztizáltak nálam, ami miatt egy nagyon hosszú kezelésen kellett túlesnem. A napjaim jórészt „unalmasan” teltek el és lassan már semmi sem motivált. Ekkor vettem fel a kapcsolatot a Ments Életet Közhasznú Alapítvánnyal, akiknek 2017. decemberében kerültem be a Váltsd Valóra Te is Egy Beteg Gyermek Álmát programjukba. Kicsi korom óta érdeklődöm a modellvilág iránt és mindig is nagy álmom volt, hogy én is kipróbálhassam, persze tudtam, hogy bekerülni egy ilyen körbe nem egyszerű dolog. Az álmom felkerült az alapítvány honlapjára, aminek a hatására rengeteg fotós, sminkes és segítőkész ember keresett meg, akik a szabadidejüket rááldozva szerették volna valóra váltani az álmomat. Szeretném megköszönni mindenkinek, aki jelentkezett, azoknak is, akikkel nem sikerült együtt dolgoznom. Napokig nézegettem a honlapokat és az e-maileket, ami feldobta a szürke napjaimat. Hihetetlenül jól esett, hogy ennyi mindenki törődik velem és erőt adott az, hogy a fotózások napjait vártam.

Az első fotózásom Alexandra Belényesi Photography -val volt. Teljesen tapasztalatlanul érkeztem oda, de a fotós Lexy Belenyesi, modell karrierjének köszönhetően megtanított egy-két pózra és trükkre. A sminkes/ fodrász Schaub Vivien -nel már korábban egy sminkelés erejéig találkoztam, amit még egyszer köszönök szépen és Lexy -vel is sokat beszélgettem már a fotózás előtt, ezért a nap a Photobalance Stúdió -ban egy baráti hangulatban telt el. Nagyon szépen köszönöm lányok fantasztikusan éreztem magamat.

A második portfólió készítésemet a Stellar Circus vállalta. Teréz Konczproducerrel vettem fel a kapcsolatot. Mikor megérkeztem nagyon zavarba jöttem, hiszen egy igazi profi, összeszokott csapattal ismerkedhettem meg. Természetesen a hangulat hamar oldódott és Tamás Olajos gyönyörű fényképeket készített rólam Bihari Balázs fotós asszisztens közreműködésével. Köszönöm szépen a mesés sminket Emese Balla -nak, a rövid hajamból is alkotni tudó Katalin Barakonyi -nak és az egyedi ruhaszetteket Andras Ottó Horvath -nak. A fotózás folyamatáról Tom Szélpál rengeteg fotót készített és Eszter Tóth, mint személyi asszisztens segítségével, minden szervezett maradt a színfalak mögött. A helyszínt Guitman Ágoston a Flashback Photo Studio menedzsere biztosította. Külön köszönöm Daniel Hamori maszkmester látogatását. Köszönöm szépen a lehetőséget az egész csapatnak. Fantasztikusak vagytok.

A harmadik fotózásom Anni Pastor divattervezőnek köszönhető. A csodálatos, elegáns ruhákba azonnal beleszerettem. Tímea Diána Jakabstylist, Réka Piacsek-Erdei sminkes és Gabriella Novotni fodrász egy pillanat alatt át tudtak alakítani egy igazi dívává. Amanda Faragóné Pancsagyönyörű fotókat készített rólam. A helyszínt a Disturbing Budapest – Buddha Bar Hotel Klotild Palace biztosította. Köszönöm szépen, hatalmas élmény volt.

Még egyszer szeretném megköszönni mindenkinek, aki bármilyen módon is hozzájárult ehhez a élményhez. Mindez természetesen nem jöhetett volna létre a Ments Életet Közhasznú Alapítvány nélkül, akik fáradhatatlanul próbálják szebbé tenni a beteg gyerekek mindennapjait. Fantasztikus embereket ismerhettem meg és bátran mondhatjátok magatokról, hogy egy igazi álom valóra váltók vagytok, mert az én álmomat valóra váltottátok.

Üdvözlettel: Tóth Fruzsina