Flóra (6 éves)

Flóra álma is valóra vált. 8 hónapos korától kezdve orvosai megfigyelés alatt tartották alacsony vérlemezke száma miatt, sajnos évről évre épült le a csontvelőműködése. Tavaly januárban myelodysplaziás szindrómát diagnosztizáltak nála. Nővére, Anni vállalta a fájdalmakat Flóra felépülésének érdekében, ő lett a donora. Ezzel megmentette húga életét, az egész család nagyon büszke rá emiatt. Flóra álma egy dinnyés plüss volt és hogy eltölthessen egy hétvégét az Aquaworld Resort Budapest-ben. Köszönjük az Aquaworld Resort Budapest vezetőinek, hogy valóra váltották Flóra álmát és már másodszor segítettek nekünk! Reméljük, hogy továbbra is számíthatunk rájuk a jövőben, ha hasonló álmokkal keresnek meg minket a gyermekek.

Flóra édesanyja írt nekünk egy fantasztikus élménybeszámolót, amit most szeretnénk veletek is megosztani:

„Pontosan egy évvel ezelőtt szembesültünk azzal, hogy kislányunk Flóra 5 éve tartó betegsége, komolyra fordult. Transzplantáción esett át tavaly márciusban, ott a steril boxban kerestek meg minket a Ments Életet Közhasznú Alapítványtól, hogy Flóra egy álmát megvalósítsák! Zavartan álltunk a kérdéssel szemben… van ilyen? Önzetlen támogatók, akik ismeretlenül is szeretnék a súlyos beteg gyerekeket meglepni? Amíg én ámuldoztam Flórám egyből rávágta, hogy ő a szivárványos csúszdához szeretne menni újra. ) Beazonosítottuk, hogy ez az Aquaworld Resort Budapest lesz. Nagy örömünkre a szálloda vállalta az ajándék teljesítését. Egy éve kaptunk egy utalványt, ami az egész családnak szólt! Nem is emlékszünk mikor tudtunk együtt öten elutazni pihenni, együtt lenni! Főleg azért is mivel a nagyobbik nővér volt a donor, aki megmentette a húga életét! Ő is nagyon megérdemelte ezt az utazást! 3 éjszaka 4 nap, félpanziós ellátással, korlátlan élményfürdő felhasználással. Végre Flórám egészsége megengedte, hogy felhasználjuk ezt a kupont!

Elmondhatatlan élmény volt! Hatalmas szobát kaptunk, kedves üdvözlő kártyával, művészi süteményekkel az asztalon. Átöltözés után egyből mentünk a SZIVÁRVÁNYOS csúszdához, ahol órákon át, sikítva rótta a köröket. Hatalmas öröm volt újra ilyen boldognak látni!

Ezúton is szeretnénk megköszönni az Aquaworld Resort Budapest-nek és Önöknek, a Ments Életet Közhasznú Alapítványnak ezt a felejthetetlen pár napot!”