Flóra (18 éves)

Kedves Álomvarázslók! Jó hírünk van, Flóra álma is valóra vált. 🙂
Flóra 18 éves, másodjára jár kezelésekre, orvosai ismét ALL leukémiát diagnosztizáltak nála. Fél évig tartó újabb sugár -és kemoterápiás kezelések után Flóra újra a Szent László Kórház transzplantációs osztályára került, ahol előkészítették a beavatkozásra és márciusban megtörtént a beavatkozás. Ez a nap mostantól a második születésnapja. Flóra betegsége miatt nem járhat iskolába, viszont az érettségire készülnie kell. Az ő nagy álma egy jó minőségű laptop volt, ami segítené őt a tanulásban. Hálásan köszönjük anonim Álomvarázslónknak és családjának, hogy valóra váltották Flóra álmát! 🙂

Flóra megírta nekünk, mennyire boldog:
“Szép napot! Ezúton szeretném megköszönni az alapítvány segítségét, hogy segítettek az álmom megvalósításában! Külön köszönöm az Álomvarázslómnak és családjának, hogy megvalósították! Nagy segítség számomra, hogy könnyebben tudjak tanulni és készülni a féléves osztályzó vizsgához és az érettségi felkészülésemhez! Nagyon hálás vagyok! Megint jó embereket ismerhettem meg! Üdvözlettel:
Flóra.”

Álomvarázslónk is írt nekünk pár sort, hogy mi motiválta abban, hogy segítsen Flórának:
“Kedves Ments Életet Alapítvány! A családunk idén úgy döntött, hogy kicsit másképpen ünnepeljük a karácsonyt, mint eddig, így találtunk rá Flóra álmára, aminek a megvalósításába nagy lelkesedéssel vetettük bele magunkat. Ezúton is köszönjük szépen a szakértő segítséget, amit a laptop típusának kiválasztásánál és a beszerzésével kapcsolatban kaptunk. A koronavírus miatt némi csúszással, de szerencsére végül sikerült összehoznunk a találkozót és bár sajnos csak a kapuban volt lehetőségünk beszélgetni, de ez nem vont le semmit a találkozás értékéből. Nagyon örülünk, hogy megismerhettük Őket és reméljük, hogy egy kis boldogságot csempészhettünk Flóra mindennapjaiba! ☺️ Jó egészséget, minden szépet és jót kívánunk a Leányzónak és az egész családnak! 💝 Végül, de nem utolsó sorban köszönjük szépen a munkátokat, a világ egy jobb hely lett, mióta vagytok!
Üdv: Álomvarázsló”