Flávió (12 éves)

Laczkó Flávió álma egy BMX kerékpár volt. Az álmot a Prima Medica Egészségközpontok nevében Dr. Babai László váltotta valóra.

Szeretettel köszöntöm önöket!

Nekem 2013 Szeptember 6-dikán derült ki mind derült égből a villám csapás, hogy beteg vagyok. Én előtte soha nem voltam még korházban -nagyon beteg sem ,felborította az egész életünket korházról korházra vittek és végül a Szent László korházban kellett maradnom még donort találnak mert minden másnap vért kellet kapnom meg trombocitát!

Anyukám végig mellettem volt hála ,hogy a Demeterben volt lehetőség hogy ott aludhatott így szinte mindig velem vólt a két kistestvérem othon a szomszédoknél laktak, szegénykéket nagyon meg viselte. Mert sajnos 7,5 hónapot voltunk korházban de nagy akarat erővel és anyukám és a doktorbácsik, nővérek, önkéntesek és nagyon sok véradónak köszönhető jól vagyok és ithon! Mindenkinek nagyon hálás vagyok és annak a német férfinek, aki önzetlenül adott nekem csontvelőt, ami megmentette az életem!remélem minden ilyen jó marad, és végre boldogság vissza tér az életünkben!

Amikor beteg voltam anyukámék indítottak egy véradást amivel három falut meg mozgattunk de mondták, hogy minden féle vérre szükség van nem csak amilyen nekem kell! Most megint tervezünk egy ilyet csak azzal a külömbséggel, hogy én is ott szeretnék lenni köszönet képpen és, hogy meg mutassuk mindenkinek egy kis véradással milyen nagy dolgokat tudunk elérni! írhatnék még sok mindent de a rosszra nem szeretek emlékezni!

Azt mondták, hogy lehetne egy kívánságom, hát én egy olyan biciglit szeretnék azt az új fajta bmx-szet amivel lehet ügyességi dolgokat is csinálni!

Nagyon-nagyon köszönök mindent!

Szeretettel Laczkó Flávió!