Eszter (14 éves)

Esztert rosszindulatú csírasejtes agydaganat miatt műtötték 2017-ben.

Álma egy Nikon fényképezőgép volt, amit a Nikon magyarországi képviselete valósított meg. Köszönjük a Nikonnak és Balajti Mariannak, aki létrehozta a kapcsolatot az Alapítvány és a Nikon között.

Balajti Mariann írt nekünk néhány sort:

„Hatalmas hírrel jöttem. Örüljetek, kérlek velem! A Ments Életet Alapítvány, „Válts valóra te is egy beteg gyerek álmát” kezdeményezésre kapott egy megható kérést. Egy édes pici lány, Eszter legnagyobb álma az volt, hogy egy tükörreflexes gépe legyen, mert imád fotózni. Ahogy értesültem erről, azonnal szívügyemnek éreztem (imádom a munkám és elképzelni sem tudnám már az életem fényképezőgép nélkül). A lehetetlennel dacolva megkerestem a Nikon-t, hogy segítsenek valamilyen formában, ha lehetséges. Az élet tökéletesen vezette a kezem, mert a levél egy tündéri hölgynél landolt, aki maximális segítséget nyújtott és a cég vállszélességgel az ügy mellé állt (nem véletlen, hogy fanatikus Nikon rajongó vagyok). Képzeljétek ajándékba nem csak egy gépet kapott Eszter, hanem objektívet, táskát, memória kártyát is. Esztinek ma teljesült az álma és végre olyan képeket készíthet amilyeneket mindig is szeretett volna. Kedves Eszter kívánjuk, legyen sok örömöd a képek készítésében és adjon sok-sok erőt! Kedves Lászlóné köszönjük a csodálatos fogadtatást! Minden tiszteletem a Nikon-é, aki nem csak a gépek gyártásában jár elöl, de a társadalmi szerepvállalásban is.

Az életben a csodát szeretem a legjobban, mert az nem terem, mint egy alma, hanem mi magunk alkotjuk meg.”

Eszter nagyon boldog volt, hogy hobbiját mostantól komoly szinten művelheti. Írt nekünk Ő is egy rövid levelet:

„Sziasztok! Eszter vagyok, 2017. december 17-én derült ki a betegségem okozója, egy csírasejtes agydaganat. Megoperáltak, túl vagyok a kemoterápián, és a sugárkezelésen. A körülményekhez képest jól érzem magam. Nagyon szeretem az állatokat és a természetet. Hobbim a fényképezés, de csak egy régi, egyszerű gépem volt. Szerettem volna egy olyan gépet, amivel jobb, komolyabb képeket lehet készíteni. El sem tudom mondani milyen örömet szerzett az Alapítvány, Balajti Marian és a Nikon munkatársai, akik teljesítették az álmom, egy Nikon fényképezőgépet, objektívvel, táskával, és memóriakártyával.”