Elizabet (11 éves)

Elizabet 11 éves, orvosai rosszindulatú petefészek daganatot diagnosztizáltak nála. Szinte azonnal elkezdődtek a kislánynál a kemoterápiás kezelések, amiket nagyon jól visel. Lizi igazi virgonc kis hős, rengeteget mozog. Sajnos a betegsége miatt legyengült, csak nehezen tud közlekedni. Álma egy Hoverboard, ami nagyban segítené a közlekedésben és így el tudna jutni mindenhova. Köszönjük Nyárasdi Zsoltnak, rendszeres Álomvarázslónknak, hogy valóra váltotta Elizabet álmát.

Édesanyja írta nekünk:

„Kedves Álomvarázslók és Ments Életet Közhasznú Alapítvány!

Elizabet kívánsága nagyon hamar megvalósult jó szándékú segítőnk jóvoltából. Elizabet megkapta a várva várt csodajárgányt Nyárasdi Zsolt és kedves barátnője közbenjárásával. Behozták neki ide a kórházba, összeszerelték és természetesen ki is próbálták. Lizi régóta vágyott egy ilyen járgányra, de én ezt nem engedhettem meg anyagilag. Bár nagyon féltem őt az ilyen veszélyes szerkezetektől (nem szeretném a balesetit is megjárni), hatalmas volt az öröm és a boldogság, persze a nevetés még több mikor kipróbálta. Nagyon köszönjük!! A nővérek jóvoltából este az udvarra is leengedték, hogy terepen is kipróbálhassa. Nem kímélte a bokrokat és fákat. Alig várja Elizabet, hogy leteljen a kezelés és újra ráülhessen nem kímélve az idegeimet. Nagyon köszönjük a segítséget mindenkinek és a rengeteg biztatást és jókívánságot!

Szeretettel: Elizabet és Rónaszéki Anikó”

Zsolt is írt nekünk pár sort:

„Annyiraaa, de annyira egy angyal volt, hogy szavakba se tudom önteni! Tele energiával, tele boldogsággal!! Köszönjük ezt a lehetőséget, hogy találkozhattunk vele! Köszönöm!”