Dóra (26 hónapos)

Dórinál 15 hónapos korában találtak orvosai egy hasi ultrahang során hepatoblastomát, rosszindulatú tüdőáttétes daganattal. 9 hónap alatt 15 kemoterápiás kezelésen van már túl. Legyengült immunrendszere miatt csak autóval szállítható, a jelenlegi kinőtt ülés helyett nagy szüksége volt egy biztonságos méretéhez passzoló gyermekülésre. Dorka nagyon szeret főzőcskézni, egy játékkonyhának is nagyon örült volna. Köszönjük Szklenár Emőkének, hogy lehetővé tette Dórinak a biztonságos autós közlekedést egy autósüléssel és Pintácsi Viktóriának és barátnőinek, hogy a kislány mostantól kedvére főzőcskézhet egy játékkonyhában!

Szklenár Emőke írt nekünk pár sort az ajándékátadásról:

„Ezúton köszönjük a MEA csapatának, hogy általuk megismerhettünk egy csodálatos kislányt és szerető szüleit. Boldogok vagyunk, hogy ennyivel is segíthettünk nekik a mindennapok könnyebbé tételében. Eredetileg 10 perc – fél órára mentünk hozzájuk, majd több mint 2 óra után jöttünk el. Dórika az első pillanattól kezdve barátkozott velünk, végig játszottunk, nevettünk. Ezúton kívánunk erőt és kitartást Áginak és Daninak, mielőbbi gyógyulást Dórinak! A pozitív energiát mi minden nap küldjük!

Szeretettel Emi és Zoli”

Pintácsi Viktória is írt nekünk pár sort:

„Végtelen hálát érzek, hogy megismerhettem ezt a pici lányt és a tüneményes szüleit. Sokkal boldogabb lennék, ha mindezt más körülmények között tehettem volna. Köszönöm a barátnőimnek, akik kérdés nélkül azonnal társaim lettek ennek a kívánságnak a megvalósításában”

Dóri anyukája is írt nekünk köszönete jeléül:

„Hálás köszönet mindazoknak, akik teljesítették Dórika kívánságait! A játékkonyhában azóta is minden nap sorban készülnek a finomságok, mintha egy étteremben lennénk. Az új autósülést is rögtön megszerette, nagyon élvezi a kilátást és a kényelmes utazást! Nagy örömmel tölt el minket, hogy mennyi önzetlen jó ember él közöttünk, ők az igazi „hétköznapi Hősök”.