Dominik (5 éves)

Dominik 5 éves, orvosai leukémiát diagnosztizáltak nála. Betegsége tavaly kezdődött, nagyon fájt a lába, alig bírt ráállni, aztán megfájdult a mája is. Ultrahangra küldték, ahol kiderült, hogy a mája és lépe is megnagyobbodott. Egyre aluszékonyabbá vált, sokszor volt fáradt. Teljes vérkép vizsgálat után azonnal befektették a kórházba, ahol csontvelő mintát vettek, majd elkezdődtek a kezelések is.
Dominiknak 6 testvére van. Édesanyja nagyon félti őt, állandóan ott van mellette a kórházban, míg apukája a testvéreivel van otthon. A kisfiú a kórházi kezelések után még sokáig nem mehet közösségbe, ezért álma egy saját játszótér volt, hogy tudjon játszani otthon a szabadban is. 🙂 Köszönjük az Aquaworld Resort segítségét, mert támogatásuknak köszönhetően már több álmot tudtunk valóra váltani! 🙂

Dominik anyukája nagyon boldog volt:
“Tisztelt Ments Életet Közhasznú Alapítvány!
Dominik nevében is nagyon szépen köszönöm ezt a csodaszép játszóteret az alapítványnak és azoknak is akik elkészítették. Ilyen nagy örömöt és boldogságot soha nem láttam még kisfiam arcán. 🙂 Hálásak vagyunk az Aquaworld Resort támogatásáért is, amiből valóra válhatott Dominik álma. Isten áldása legyen önökön!”