Domi (10 éves)

Domonkosnál 2020. augusztusában ALL leukémiát diagnosztizáltak, ami nagyon megváltoztatta a családjuk, de legfőképpen Domi életét. A fiúnak mindene a sport. Aktívan focizott, kapusként több különdíjat is nyert. A jövőjét is a focinak akarta szentelni, nagyon eltökélt és céltudatos volt, Gulácsi Péter az egyik példaképe. A tavalyi diagnózis azonban mindent megváltoztatott. A legrosszabb időszakban az is nehézséget okozott neki, hogy sétálva megtegyen pár métert. Domi jelenleg 10 éves, de olyan tudatos, mint egy felnőtt. A gyógytornát szorgalmasan csinálja, az izmai szépen fejlődnek vissza. A fociedzésről sem szeretne lemaradni, amikor csak lehet részt szeretne venni rajta. Mivel sajnos az edzések az otthonuktól messze vannak, nagy segítség neki, hogy ezt a távot önállóan meg tudja tenni. Domi álma ezért egy motoros roller volt. Hálásan köszönjük a magyar labdarúgó válogatott első számú kapusának: Gulácsi Péternek, hogy segített Dominak. 🙂

Domi édesanyja írt nekünk egy levelet:

„A hétvégén Domikánk birtokba vette az új rollert. Felszabadult és boldog. Óriási szabadságérzetet is ad neki, éppen ezért szépen tanulgatja mellé a közlekedési szabályokat és persze a helyes közlekedési morált is, hogy a héten elindulhasson vele egyes-egyedül az edzésekre. Sokat jelent neki, hogy összehozott minket a sors az Alapítvánnyal, nincsen nap, amikor ne emlegetne Titeket és persze Gulácsit is!
Domi hálásan köszöni Álomvarázslójának és egyben útmutató példaképének Gulácsi Péternek az elektromos rollert, ami lehetővé teszi számára a felszabadult és gondtalan gyermekkor folytatását és szeretett sportjának a focinak a tovább művelését. Domi kapusként játszik az Angyalföldi Sportiskola korosztályos csapatában, és így lehetővé vált számára, hogy egyedül is el tudjon menni az edzésekre. A teljes felépülés a cél számára, amihez köszöni a segítséget és a biztatást!”