Dávid (9 éves)

Dávidnál 2019-ben orvosai leukémiát diagnosztizáltak. Közel 8 hónapja nem találkozott a barátaival. A kórházban töltött időszak alatt hol jobban, hol rosszabbul érezte magát, de sajnos voltak nagyon nehéz napjai is. Most már hamarosan hazamehet, de egy ideig még steril körülmények között kell lennie. Álma egy Xbox One készülék volt, mely remélhetőleg felgyorsítja majd a kényszerű bezártságban töltött idő múlását. Hálásan köszönjük Bodrogi Anitának, rendszeres Álomvarázslónknak, hogy segített Dávid álmának valóra váltásában!

Dávid édesanyja írta nekünk:

„Kedves Álomvarázslók!

Hálásan köszönjük, hogy segítettek és valóra válhatott Dávid álma, szerinte „ezért csak megérte ez a nyolc hónap”.

Dávid vágya, egy Xbox One konzol volt Minecraft játékkal, amelynek megérkezése és átadása teljes meglepetésként érte. Hatalmas volt az öröme, hiszem, hogy ez az élmény nagy mértékben fogja segíteni őt a teljes gyógyulás felé vezető úton. Jelenleg a fenntartó kezelés 1,5 éves időszakát kezdtük, heti rendszerességgel kell mennünk ellenőrzésre. Mindenkinek csillogó szemmel meséli, hogy valóra vált az álma.

Nagyon köszönjük, a Ments Életet Alapítványnak a közreműködést, mindenkinek, aki valamilyen formában támogatja az alapítvány munkáját, és természetesen az Álomvarázslónknak, aki megvalósította kisfiúnk álmát. Ez a történet mindhármunk életében maradandó nyomot hagyott, tiszta szívből köszönjük az érzést, hogy tényleg vannak csodák! Ez nélkületek nem valósulhatott volna meg. Őszintén remélem, hogy történetünk sok családnak és gyermeknek adhat erőt. „

Bodrogi Anita is írt nekünk:

„Sziasztok!

A hétvégén átadtam az ajándékot Dávidnak. Leírhatatlan és fantasztikus érzés, ami ott történt velem. Dávid nem tudta, hogy azért megyek, hogy az álmát valóra váltsam. Szülei nem árulták el neki, így úgy tudta, hogy azért érkeztem, hogy néhány képet készítsek róla. Egy kicsit beszélgettünk mielőtt átadtam az Xboxot, amiből kiderült, hogy Dávid egy igazi harcos. Nagyon közvetlen volt, elmesélte, hogy hogy élte, éli meg a betegségét és mesélt arról is, hogy mennyit játszott a kórházban a szüleivel. Ezután elmondtam neki, hogy én azért érkeztem, hogy az álmát váltsam valóra. Annyira boldog volt, annyira örült, hogy elsírta magát. Ezt látni, és átérezni számomra leírhatatlan érzés.

Dávid szülei fantasztikusak, olyan szeretet kaptam tőlük, amit örökké a szívemben őrzök. Köszönöm nektek, hogy lehetővé tettétek, hogy megismerhessem ezt a csodálatos családot!”