Dávid (8 éves)

A 8 éves Dávid álma egy tablet volt, a varázslat ezúttal Zsuzsitól érkezett. Igazán megható látni a mosolyt kis hősünk arcán, amikor kibontja a csomagot.

Íme az anyuka beszámolója:

„Kedves Álomvarázslók! Dávid öröme határtalan! Gyönyörű a gép, nagy kijelzővel, szép színekkel és már tele letöltött játékkal, kedvenc mesékkel. Valamelyik reggel a szorzótábla gyakorlásában segített Dávidnak. Nagyon szépen köszönjük az Alapítványnak a segítséget, hogy Dávid álma valóra válhatott. Köszönjük Zsuzsinak, aki lehetővé tette ezt, elintézett mindent – varázsolt -, nekünk csak a futárt kellett várni. Hálásan köszönjük! A mindennapokban a tanulást és a szabadidőt egyaránt segíti majd és elfeledteti vele egy kicsit a betegséggel és kezelésekkel járó kellemetlenségeket. Csatolok néhány fotót a nagy pillanatról.”

Ismét bebizonyosodott, hogy adni jó. Az ajándékozás Álomvarázslónknak is csodás élmény volt, amiről írt nekünk pár sort: „Kedves Alapítvány! Köszönöm Nektek a lehetőséget!!! Annyira édes ahogy örül!!! Nekem óriási boldogság ezt látni. Még egyszer köszönöm! Zsuzsi”