Dávid (10 éves)

Az Álomvarázslók akár a szomszédodban is lakhatnak! Ismét megbizonyosodhattunk arról, hogy mekkora ereje van a közösségünknek.

Nemrégiben olvashattatok a 10 éves Dávidról, akinek az álma egy Nintendo Switch volt. A posztot a fiú szomszédai Péter és Réka is látták és szinte azonnal szervezkedésbe kezdtek. Megkérdezték a barátaikat, hogy szeretnének-e ők is varázsolni és a válasz mindenhonnan pozitív volt. Pillanatok alatt összegyűlt a pénz a játékra. Bízunk benne, hogy ez a példamutató cselekedet követőkre talál más közösségek esetében is! Péter és Réka esete nagyszerűen példázza azt, hogy akkor is tudsz segíteni, ha esetleg egyedül nem sikerül valóra váltani egy álmot.

Itt olvashatjátok a köszönő levelet és az Álomvarázslók névsorát:

” Tisztelt Alapítvány!

Köszönjük, hogy lehetővé tettétek, hogy Dávid álma valóra váljon. Segítségetekkel nekünk is lettek álomvarázslóink, akik valóra váltották Dávid álmát.

Kedves Álomvarázslóink: Schleer Péter, Schleerné Táncos Réka, Bartók Fanni, Kovács Éva, Baloghné Bognár Krisztina, Kálmán Viktória, Varga Krisztina, Béres Attila, Krisztián Fanni, Dencs Gábor, Kovács Vanda, Németh Edina, és Benedekné Papp Krisztina.

Nem tudjuk szavakkal kifejezni mennyire hálásak vagyunk nektek, hogy ekkora örömet okoztatok Dávidnak, hogy mosolyt csaltatok ebben a nehéz helyzetben az arcára. A boldogság azóta is töretlen. Nektek köszönhetően a Nintendo Switch Lite-tal a kórházban töltött napok is gyorsabban fognak telni. Köszönjük!”