János (12 éves)

Ismét jó hírünk van, János álma is valóra vált. A 12 éves fiú születése után nem sokkal elkezdett betegeskedni, öt hónapos korában már megműtötték a tüdejét. Később kiderült, hogy cisztás fibrózisban szenved. János nagyon szeretett volna egy Xiaomi Pocophone F1 telefont, hogy a kórházi kezelések alatt tudja tartani a kapcsolatot az osztálytársaival. Az álom egy anonimitást kérő Álomvarázslónk segítségével teljesülhetett.

János, és anyukája is írt az Álomvarázslónak és nekünk pár sort, hogy kifejezze köszönetét:

„Kedves Álomvarázslók!

Nagyon szépen köszönöm, hogy valóra váltottátok merész álmomat! A telefon nagyon boldoggá tett, még klasszabb, mint gondoltam és meglepetés, hogy hatalmas tárhely is van benne! Mivel még egy jó ideig nem járhatok iskolába, nagyon nagy segítség számomra az osztálytársakkal való kapcsolattartásban és játszani is remekül lehet rajta! Nagyon szépen köszönöm! Sok szeretettel: Janó

Kedves Álomvarázslók!

Köszönjük az Alapítvány önzetlen és áldozatos munkáját, mellyel a beteg gyermekek életét igyekeznek vidámabbá varázsolni! Köszönjük Renátónak és az édesanyjának, hogy a kórházba is elhozták Janó ajándékát, amivel nagyon sok örömet okoztak neki! Nagyon kedves, segítőkész embereket ismertünk meg személyükben. A vágyott telefon sok erőt ad Janónak, hogy a nehéz és hosszadalmas kezeléseket szívesebben és alaposabban elvégezze és a kórházi tartózkodás alatti nehézségeket könnyebben elviselje. Hálás köszönet érte még egyszer!

Munkájukhoz és az Alapítvány további eredményes működéséhez sok sikert kívánunk! Sok szeretettel: Marika és a család”