Csenge (13 éves)

Csenge álma is megvalósult. A kislánynál 2017-ben diagnosztizáltak orvosai nyirokcsomó daganatot. Jelenleg utókövetési fázisban van, mely 5 évig fog tartani. Álma egy tökéletes születésnapi buli volt, ami köszönet az esküvőszervezők csapatának, különösen Csobán Évának, aki az egészet átfogta és megszervezte.

Csobán Éva írt nekünk egy levelet, amit megosztunk veletek is:

A 7. éve működő Hungarian Wedding Gala & Award eseményünk minden évben egy jó ügy mellé áll. Hisszük, hogy akkora erőt képviselünk együtt és annyi jó szándék gyűlik össze ezen az estén és marad velünk a hétköznapokban, amennyi elég ahhoz, hogy évente legalább egy kisgyermek, egy család boldogabb legyen. Szeretünk meglepetést szerezni és élményeket adni. Az idén a 13 éves Csengének szerveztük meg a meglepetés születésnapi buliját. Rengeteg álomvarázsló kolléga járult hozzá, hogy ez az esemény életre szóló élmény legyen Csengének.

Csenge őszinte, gyermeki boldog örömének arcát mi kaphattuk ajándékba.

Köszönjük, hogy Csenge lehetett az a szerencsés kislány, akinek egy régi, nagy álmát valóra váltották!

Anyuka köszönő levele:

Mesébe illő szülinapi partyt szervezett Neki Csobán Éva és a mellette álló csapat! Azt hiszem, hogy Csenge örökre emlékezni fog erre a napra! Köszönet Csenge kis barátainak a részvételért! Szüleiknek a titoktartásért! Az esküvőszervező csapatnak a csodálatos szervezésért, kivitelezésért, lebonyolításért! Annak a sok embernek, akik ismeretlenül is teljesítették Csenge Nagy álmát!