Csabi (12 éves)

Berta Csabi, aki nagy Barca drukker, kedvenc csapata egyik mérkőzésére szeretett volna eljutni. Az álmot a Sport Globál Tours Kft. nevében Szabella György váltotta valóra.

Tisztelt Ments Életet Alapítvány, kedves Attila!

A kisfiam Berta Csabi 2011 december 20-án került be a Szegedi Gyermekklinikára vérképzési rendellenességgel.Ott kizárták a rákos sejtek jelenlétét, majd január 12-én mentünk a Budapesti Szent László kórház gyermektranszplantációs osztályára, ahol megállapították hogy súlyos aplasztikus anémiája van. A csontvelő leépülése miatt nincs vérképzés. Mivel nincs testvére a testvérdonoros transzplantáció nem jöhetett létre, ezért egy 5 napig tartó infúziós kezelést kapott, amivel azokat az immunsejteket pusztították amik a saját őssejtjei ellen fordultak.

Mindezt január 30-án kezdték. Köszönhetően a szuper orvosoknak és a tuti jó fej nővéreknek és hát a gondviselésnek, hogy igen sima gyors gyógyulás következett.

Március közepén már elhagyhattuk a kórtermet, majd néhány hét után már a Démétér házból-/ahol mindvégig lakhattam, és elláthattam a fiamat-/is hazaköltözhettünk.

Amint lazíthattunk a maszk használatán már meg is jelentünk a fociedzésen. Még a kanül a mellkasában volt ugyan de a legyengült szervezetének már jól esett egy kis passzolgatás, kocogás, na és a környezet ami a második otthona.

Mivel a Csabi focikapus és nagy sikereket szeretne elérni a kérése is ehhez kapcsolódik:

Iker Casillas-tól szeretne egy dedikált kapuskesztyűt.

A képen amit küldtem a Magyar válogatott kapusával Király Gáborral van lefotózva amikor az egész válogatottal találkozhatott a Csodalámpások segítségével.

Nagyon sok sikert kívánok a kívánságok teljesítéséhez, és ezúton szeretném nagyon nagyon megköszönni a nyaralás lehetőségét.Nagy segítség ez az összes család megcincálódott lelkének helyreállításához.

Köszönjük!!!!

Nagy tisztelettel és szeretettel:

Kis Katalin /Csabi anya/