Bojána (2 éves)

Bojána orvosai először 2018 augusztusában diagnosztizáltak nála akut lymphoid leukémiát. 8 hónap intenzív kezelés után, idén májusban a kislánynál kiújult a rettegett betegség. Álma egy elektromos kisautó volt, amely lehetővé teszi számára az otthoni mozgást és remek szórakozási lehetőség is számára. Köszönjük Donajó Diának és Wábits Szilárdnak, hogy valóra váltották Bojána álmát.

Bojána édesanyja írt nekünk pár sort:

„Tisztelt Ments Életet Alapítvány, Kedves Jótevők!

Boja kislányunk 2 éves, leukémia miatt kap kezelést. Mivel a szervezete nehezebben reagál, hónapok óta a szegedi gyermekklinikán vagyunk. Mivel szeret autózni, úgy igyekeztünk teljesíteni a vágyát, hogy egy elektromos autót kértünk számára. A döntés jól sikerült. Ugyan a jótevőnk nem tudott személyesen itt lenni az átadáskor, de a nővérek, orvosok tanúi voltak az örömének. Azóta naponta személyesen is sok időt tölt az autóban, amikor pedig kiszáll, akkor saját babáit részesíti az autózás örömében.

Ezeknek a kívánság teljesítéseknek szép üzenete van nemcsak a gyermekek és a jótevőik, de a társadalom számára is. A segítőkészség és az élmény nemcsak az örömben találkozik, de erősíti a bizalmat a mindennapi küzdelemben. Ebben a helyzetben ugyanis a gyermeket örülni látni a legnagyobb érték. Ez teljesül a kívánságok által.

Köszönettel vagyunk mindazoknak, akik Boja számára és betegségben küzdő gyermekek számára vágyat teljesítenek, az Alapítványnak pedig hálásak vagyunk a közvetítésért.

Üdvözlettel: Brigitta, aki a gyermekét örülni látja és bizakodik. „