Boglárka Virág (13 éves)

Boglárka 13 éves, orvosai súlyos izomdystrophiát diagnosztizáltak nála. Jelenleg gégekanülje van, amivel beszélni sem tud. Bogi álma egy új Huawei P20 lite készülék volt, amin keresztül tarthatná barátaival és a családjával a kapcsolatot. Köszönjük Sávoly Dórának, hogy valóra váltotta Bogi álmát.

Dóra írt nekünk Bogival való találkozásáról:

„Ma végre Boginál jártam a Bethesda Gyermekkórházban! Életemben nem kaptam ekkora ajándékot, mint ma Tőle! A világ legcsodálatosabb kislánya vagy! Megtanítottad mi az a küzdelem, az akarat és a kitartás. Gondolkodjunk el most azon, hogy amikor annyira szenvedtek, hogy jajj már megint edzeni kell mennem. Vagy, jajj esik az eső és nem akarok iskolába menni. Mennyire kellene, hogy hálásak legyetek a lábaitokért, az izmaitokért és a mozgásképességetekért? Ez a kislány bármit megtenne azért, ha csak egy lépést is tudna tenni és esőben elmenni boldogan az edzésre!”

Bogi édesanyja is írt nekünk pár sort köszönete jeléül:

„Sziasztok!

Bogi megkapta a telefont amit annyira szeretett volna. Azóta folyamatosan azon nézi a kedvenc videóit. Köszönjük szépen, ma végre hallhattam is a hangját 4 hónap után!! Dórinak külön köszönjük, hogy megismerhettük!”