Bianka (8 éves)

Biankánál Plexiform Neurofibromát (daganatos betegség) diagnosztizáltak orvosai. A kislány most első osztályos, nagyon szorgalmas, kreatív, jó tanulónak számít osztályában. A mai napig tartó gyógyszeres kezelések miatt gyorsan elfárad, amikor az iskolából hazaér pihennie kell, ilyenkor általában Erdélyi Mónika és kislánya: Molli videóit nézi az interneten. Álma is ehhez kapcsolódott, szeretett volna találkozni velük. Köszönjük Erdélyi Mónikának, hogy valóra váltotta Bianka álmát!

Bianka édesanyja leírta nekünk a találkozás történetét:

„Örömmel értesítem Önöket, hogy Bianka kívánsága is teljesült: találkozhatott Erdélyi Mónikával és lányával Mollival. A várva-várt napon vonattal érkeztünk Budapestre az állomáson találkoztunk kedvenceivel. Aztán egy trambulin parkba vettük az irányt. A lányok ott már önfeledt játékba kezdtek és nagyon jól érezték magukat. Mónika és Molli kedvessége és közvetlensége boldoggá tette Biankát, aki alig akarta elhinni, hogy ez a nap valóban megtörtént. Mónikáék még ajándékkal is kedveskedtek Biankának. Ahogy Bianka: mondta ez volt élete legjobb napja.

Hála és köszönet a Ments Életet Közhasznú Alapítványnak, akik lehetővé tették, hogy ez a találkozó létrejöjjön.

Öröm volt látni kislányom csillogó szemét, aki csodának élte meg a találkozást. Kívánom, hogy az alapítvány sok gyermek kívánságát tudja még teljesíteni, hogy minél többen átélhessék ezt a csodát. Külön köszönet Mónikának és Mollinak, akik bearanyozták Bianka napját. Szeretettel és barátsággal gondolunk Rájuk.

Köszönettel: Anasztázia„