Bettina (17 éves)

MIKOR A NAGY EMBEREK ÖSSZEFOGNAK…

A 17 éves Bettinát 3 éve műtötték agytörzsi tumorral. Azóta is tart a rehabilitáció, melyhez jelentős segítséget nyújthat a kamasz lány álmának valóra váltása is. Bettina kérése egy kerti medence volt, amiben otthon is gyakorolhatja a vízi tornát.

A kívánságot rendszeres Álomvarázslónk Dr. Wladár Sándor olimpiai bajnok úszó a MÚSZ elnöke közvetítésével Cseh László a Praktiker értékesítési vezetője és Dala Tamás sokszoros válogatott, Világkupa győztes vízilabdázó az Olimpiai Központ igazgatója együttes erővel teljesítette. A medencét alapítványunk elnöke Mikola József személyesen juttatta el Bettinának.

Íme a család köszönő levele:

„Kedves Ments Életet Alapítvány! Kedves Álomvarázslók! Végtelenül hálásak vagyunk, hogy Bettinának ilyen gyorsan teljesülni tudott a kívánsága! Nagyon örült neki és bízik benne, hogy maximálisan ki tudja majd használni, ezzel pótolva a kimaradt hónapok vízi torna gyakorlatait. Külön köszönet Dr. Wladár Sándor, a Magyar Úszószövetség elnökének, a Praktiker és az Olimpiai központ vezetőségének és Mikola József kuratóriumi elnöknek a szervezésért és a valóra vált álom kézbesítéséért. Kívánjuk, hogy mindenkinek ilyen gyorsan teljesüljön az álma! Üdvözlettel: Bettina és családja”