Berci

Tisztelt Ments Életet Alapítvány!

Pár napja meghívót kaptam a László Kórház pszichológusától Kecskeméti Évától az idei rendezvényükre, ami a tavalyihoz hasonló lesz. Boldogan részt vennénk rajta a kisfiammal (Régert Bertalan, 8 éves) és a kislányommal együtt, de lenne egy kérésem:

Tavaly, amikor az ajándékokat osztogatták Berci tűkön ült, hogy vajon ő kap-e valamit, de nem került sorra, sőt, akkor még nem is tudtuk, hogy volna lehetőség arra, hogy az ő álmát is valaki megvalósítsa. Bercinek mindene a Star Wars és nagyon szerette a félsteril szobában az X-boxot is, ahol noha bezárva voltunk, de mozoghatott, így azóta is nagy álma, hogy egy Star Wars-os X-box tulajdonosa legyen.

http://www.xbox.com/hu-HU/games/star-wars-battlefront

Mivel Bercit és a kislányomat Dettit (4 éves) egyedül nevelem, ráadásul még a diplomám megszerzésén (szociális munkás) dolgozom, így egyelőre sajnos esélyem sincs, hogy egy ilyen ajándékot vegyek számára.

Bercinél 2013 augusztus 16-n diagnosztizálták a leukémiáját (ALL), rá következő évben február 14-n a László kórházban volt a csontvelő transzplantációja. Állapota stabilizálódott, 2014 szeptembere óta tünetmentes (remélem így is marad).

Rendszeresen járunk kontroll vizsgálatokra és védőoltásokra, amit Berci nagyon hősiesen visel és mérhetetlenül büszke vagyok arra, hogy ilyen ügyesen végigcsinálta a kezeléseket.

Folyamatosan mellette voltam, a kislányomat akkor az édesanyám nevelte, aki a mai napig mondogatja mennyire hiányoztunk neki.

A testi sebek begyógyulnak, de a lelkieknek sokkal több idő van szüksége.

Éppen ezért nagyon jók ezek az események és jó érzés látni a többi gyógyult beteget.

Megköszönném, ha Berci is részt vehetne az álmok megvalósításában ezen az októberi eseményen, aminek biztos vagyok benne, hogy nagyon örülne.

Tisztelettel és köszönettel: Rózsa Magdolna

Berci álma egy Star Wars-os X-box volt. Álmát az ELTE diákjai és tanárai váltották valóra palacsinta sütésből gyűjtött adományból.