Bence (11 éves)

Bencénél 2017-ben All-t diagnosztizáltak orvosai. Sportos fiatalemberként, korosztályának legjobb kapusának számított a megyében. Egy világ omlott benne össze, amikor elmondták neki, hogy egy ideig nélkülöznie kell csapattársai társaságát és szeretett sportját. Bence szeretett volna egy laptopot, amin társaival játszhatna. Köszönjük Túri Beáta és Brückler Zita Álomvarázslóinknak, hogy összefogásuknak köszönhetően Bence álma valóra válhatott!

Bence anyukája írt nekünk és az Álomvarázslóknak is egy köszönőlevelet:

Kedves Alapítvány!

Először is szeretném megköszönni a munkájukat, azt amit ezekért a gyerekekért tesznek, többek között az én fiamért is. Másodszor pedig szeretnénk megköszönni Bence nevében az ajándékot, ami Önökön keresztül valósulhatott meg. Boldogságot és mosolyt csaltak az arcára, ugyanis erre a laptopra már nagyon régóta vágyott. Most már tudja tartani a kapcsolatot a barátaival, ez számára nagyon sokat jelent. Nem csak a betegsége az ami miatt el volt, van zárva a barátoktól (ez már hála isten jó úton halad), hanem azért mert más településre költöztünk , mint ahova iskolába jár és így nem tud személyes kapcsolatot teremteni a gyerekekkel szabad idejében. A laptopot viheti magával bárhova megy, tud játszani rajta a haverokkal és még a későbbi tanulmányaihoz is jól fog jönni. Még egyszer köszönjük, bízom benne hogy minden beteg gyerek álma meg fog valósulni.

Túri Beáta, az egyik Álomvarázslónk is írt nekünk pár sort:

Kedves Ments Életet Alapítvány!

A hétvégén közös összefogással sikerült Bence álmát megvalósítani, így mi is Álomvarázslókká válhattunk. Bence érkezésünkkor már az ablakból lesett bennünket, látszott rajta az örömteli izgatottság. Leírhatatlan az érzés, amilyen melegséggel és szeretettel várt bennünket az egész család. Szívből reméljük, hogy ezzel másokat is ösztönzünk majd a jövőben arra, hogy Álomvarázslók lehessenek és ezáltal olyat tapasztaljanak meg, amely által mi is gazdagabbak lettünk.