Béla (10 éves)

Béla 10 éves, nagyszüleivel, testvérével és édesapjával él. Megfázásos tünetek után egyszer csak bedagadt mindkét keze, fogni sem tudott. Vért vettek tőle, amiből kiderült, hogy akut limfoid leukémiája van. Azonnal megkezdték a gyógyszeres kezelését, de általános állapota azóta sem engedte meg, hogy legalább egy kicsit hazamehessen. Béci nagyon érzékeny fiú, nehezen szokta meg a változást, hiszen teljesen kiszakadt eddigi életéből, távol van a családjától, barátaitól. Megszenvedi a néha fájdalmas, sokszor „csak” kellemetlen, de számára félelmetes vizsgálatokat, beavatkozásokat, infúziókat.
Bécit a nagymamája gondozza, ő a támasza a kórházban is. Segíti őt a tanulásban, a gyógytornában, amiben kell, igyekszik megadni neki mindent, amit csak tud. Béci álma egy laptop volt, amin tud tanulni, játszani, filmet nézni, töltődni a sok nehézség közben. Hálásan köszönjük az IdomSoft Zrt. munkatársainak, hogy valóra váltották Béla álmát! 🙂

Béci és nagymamája is nagyon boldogok voltak :
“Tisztelt Ments Életet Alapítvány! Kedves Adományozónk!
Szeretnénk megköszönni ajándékukat! Ma a mi Álomvarázslónk teljesítette unokám kérését és megkaphatta a gyönyörű laptopot. Béci már használja is, hiszen telepítve volt rajta minden fontos dolog. A laptop segíteni fogja Bécit a tanulásban és persze a kórházban töltött hosszú délutánok is gyorsabban telnek majd. Nekem is jó volt látni a gyermek arcán a boldogságot, ahogy kibontotta az ajándékot és végre mosolygott.”