Barnabás (8 éves)

A 8 éves Barnabásnál először retinoblastomát (szemdaganat), majd később leukémiát is diagnosztizáltak az orvosok. Barnus nagy álma az volt, hogy találkozhasson Dibusz Dénessel a válogatott kapusával.
Kedden délelőtt egy szemészeti kontroll után meg is valósulhatott a nagy találkozás. A Ferencváros edzőközpontjában nem csak Dénes, hanem Varga Barnabás és Ifj. Lisztes Krisztián is köszöntötte kis hősünket, aki kissé megilletődött a hírességek láttán. Az FTC válogatott focistái nagy szeretettel fogadták őt. A beszélgetés mellett természetesen készültek szelfik is és az autogramok sem maradhattak el. És ez még nem minden! A Ferencváros csapata külön meglepetéssel is készült. Barnabás kapott egy dedikált meccslabdát és az egész csapat által dedikált aláíró kártya csomagot is. Mint ismert az FTC már nem először segíti alapítványunk munkáját. Tavaly 50 súlyos betegségből gyógyuló gyermek tekintette meg a csapat edzését és találkozhatott, fotózkodhatott példaképeikkel. Az edzés után még egy stadiontúrán és egy múzeumlátogatáson is részt vehettek. Az elmúlt évek során már többször segítették a munkánkat mez felajánlással is.

Itt olvashatjátok a család köszönőlevelét:
„Kedves Alapítvány! Kedves FTC!
Szeretnénk megköszönni, hogy a tegnapi napon Barnusnak egy hatalmas álmát tudták valóra váltani! Számára (a legtöbb magyar ember számára is) hatalmas focistákkal sikerült élőben találkoznia a Fradiból! Nem mindennapi élmény látni őket, beszélni és közös fotót készíteni velük! Le a kalappal Dibusz,Varga és Lisztes előtt, amilyen alázattal és szeretettel fogadták ezt a kis emberkét!Hiszem és tudom, hogy az orvosok a test gyógyulásában segítenek, de ezek az élmények a lélek gyógyulását viszik előre! Köszönjük és hatalmas ölelés Nektek!