Balázs (6 éves)

6 éves Balázs koraszülöttként, 7 hónapra született. 9 naposan egy szívműtéten esett át, amit 3 hónaposan egy újabb követett. Mindvégig altatásban, lélegeztető gép segítségével küzdött az életben maradásért. Egy igazi harcos! A harmadik hónap után több szepszist kapott, mely súlyosságát érzékelteti, hogy Balázs orvosainak egész eddigi praxisában ezt az állapotot még senki nem élte túl. A kisfiú életében többször történtek megmagyarázhatatlan fordulópontok, ebben a kilátástalan helyzetben hirtelen minden életfunkciója normális állapotba került és igen gyorsan kezdett el fejlődni. 6 hónaposan vihették haza először a kórházból. Mai napig nem tud beszélni, szilárd ételt enni, idegrendszeri éretlensége miatt nem tud szociálisan beilleszkedni.
Szüleinek nagy segítség, hogy valaki most már segíti őket a gyógytornász finanszírozásában, amit hálásan köszönünk egy anonimitását kérő Álomvarázslónknak!

Balázs anyukája írt nekünk:

“Kedves Ments Életet Közhasznú Alapítvány, Kedves Álomvarázsló!

Köszönjük a segítséget! Megtaláltuk a kedves, segítő gyógypedagógusunkat az Önök támogatásával. Bazsika nagyon boldog, sokat fejlődik és sokat játszik, felfedezi az életet újra meg újra a szeretet erejével. Köszönet Önöknek!”