Balázs (16,5 éves)

Balázs egy vele született, gyógyíthatatlan betegségben szenved születése óta. 8 éve kezelik a betegségével. Balázs hobbija a horgászat, ezért álma egy 6 személyes sátor volt.

Pesti Gábor – álmot teljesítő levele:

„Sziasztok! A hétvégén sikerült teljesíteni Balázs álmát! Nagyon szeretnivaló srác és a családja is nagyon kedves. Úgy gondolom, hogy ez egy nagyszerű barátság kezdete lehet! Jómagam 10 éve jótékonyan mikuláskodom, bohóckodom és jó látni mikor csak egy kis mosolyt ki tudok csalni! Igazából nincs okom panaszra, hiszen nekem mindenem megvan. El sem tudom mondani mekkora harcosok ők, akik minden nap megküzdenek a betegséggel! A lényeg, hogy amíg az erőm és fentről a Jóisten engedi, addig én mindig segíteni fogok! További szép napot!”

Az anyuka köszönőlevele:

„Nagy az öröm! Balázs megkapta a várva várt sátort Pesti Gábor segítségével. Hamarosan el is jut az éjszakai horgászatra és kipróbálhatja milyen is ez a hatalmas sátor. Egy hatalmas, jószívű embert ismertünk meg Gábor személyében. Közben a TICA HUNGARY CSAPAT is meglepte Balázst egy orsóval és csalikkal. A fiam nagyon örül és boldog, hogy ennyi segítőkész ember van körülöttünk. Nagyon szépen köszönjük még egyszer!!!!”