Annabella (3,5 éves)

A VARÁZSLAT KÖRBEJÁR! Fogadjátok szeretettel két leukémiás kislány megható történetét.
Annabella és Sára néhány hónappal ezelőtt nemhogy egyáltalán nem ismerték egymást, de a leukémia nevű szörnyű kórról sem sokat tudtak. Sajnos az élet úgy hozta, hogy mindkettőjüknek meg kell küzdenie ezzel a betegséggel. Sára álmát tavaly karácsonykor váltottuk valóra „Álomvarázslóink” segítségével. Ő azóta már szerencsére jobban van.
A 3 és fél éves Annabellánál idén márciusban diagnosztizálták a leukémiát.
A kis tündér kórházba került és a kezelések hatására elvesztette erejét, életkedvét. Sokat fogyott és egész nap csak az ágyában feküdt. Ő egy mozgékony, cserfes kislány volt a betegsége előtt, de az utóbbi időben alig lehetett játékra bírni. Álma egy saját tablet és Disney+ előfizetés volt, melyen nézni tudná a kedvenc meséit. Sára és családja olvasta Annabella történetét és úgy döntöttek, hogy most ők fognak mosolyt varázsolni egy kis beteg arcára. Nem is gondolkodtak sokat, megkerestek minket és meg is vették a hőn áhított tabletet. Szerencsére a Disney+ előfizetés megvételére is gyorsan jelentkezett támogató, így Annabella öröme határtalan volt. Megható volt látni, hogy a kislány újra elkezdett mosolyogni és szinte kiugrott a bőréből mikor kezébe foghatta a tabletet. „Ez tényleg a enyéééém?” kérdezte csillogó szemekkel és már kereste is hol lehet bekapcsolni a készüléket. Ki tudja? Lehet hogy legközelebb ők fogják teljesíteni egy betegséggel harcoló gyerek álmát. Itt olvashatjátok Sáráék Annabellának írt levelét: Kedves Annabella!
„Örömmel küldjük neked a tabletet. Reméljük, hogy segít neked a kórházi kezelések elviselésében. Tavaly mi is hasonló betegséggel küzdöttünk a Szegedi Gyermekklinikán. Rengeteg ismerőstől és ismeretlentől kaptunk segítséget, melyek erőt adtak nekünk a kórházi hónapok mindennapjaiban. Egy Álomvarázsló Sára álmát is valóra váltotta. Most mi is Álomvarázslók leszünk, és szívből reméljük, hogy hamarosan otthon gyógyulhatsz. Gyors gyógyulást kívánunk! Sára és családja”