Anna (9 éves)

Anna nevében édesapja írt:

„Kedves jótevők, Anna 2020 májusában került be a Szegedi Gyermekgyógyászati Klinika onkológia osztályára, ahol leukémiát diagnosztizáltak nála. A terápia legkimerítőbb intenzív részén már túl van, most már otthon a fenntartó kezelés folyik.

Anna álma egy trambulin lenne, amit testvéreivel közösen tudnának használni. A kórházi kezelésnek volt néhány nemkívánatos mellékhatása. Jobb lábát sokáig nem tudta használni, mozgatása nagy fájdalommal járt. Gyógytornáztatása még mindig tart, a trambulin segítségével a talpát és a lábujjait játszva tudná tornáztatni.”

Édesapja írt, mikor megérkezett a várva várt csomag:

„Mire hazaértem, a két nagy doboz már az eresz alatt várt. Anna újságolta, hogy az Álomvarázslók ajándéka megérkezett. Amíg a két kicsi sziesztázott és filmet nézett, összeállítottam az ugrálós játékot. Beszóltam nekik.”Ki szeretne segíteni trambulint építeni?” „Én, én!”- jött a válasz mindkettőjüktől. Amikor kiléptek az ajtón és meglátták, hogy már áll, Anna is és Ákos is zokniban szaladt a kert végébe felmászni az új játékra. Nem telik el nap, hogy kétszer-háromszor ne hangozna el a mondat: „Megyünk trambulinozni!”. Köszönjük a Varázslóknak az álom valóra váltását! Anna szülei.”

Anna álmát, Sipos Zoli barátunk cége a Kreatív Kontroll Kft. által szervezett „Ments életet karácsonyra”! elnevezésű kampány során összegyűlt támogatásokból váltottuk valóra. Hálásan köszönjük segítségüket.