Anna (16 éves)

Anna álma is valóra vált. 2016-ban orvosai leukémiát diagnosztizáltak nála, 10 hónapnyi kezelés után úgy tűnt meggyógyult, de másfél évvel később jött a szörnyű hír, betegsége kiújult. Másodszorra is sikerült legyőznie a rettegett betegséget, jelenleg otthon van és fenntartó kezeléseket kap. Anna álma, egy új bicikli köszönhetően Dudás Gergőnek és a Clone Rally Team segítségének, valóra vált.

Anna köszönete jeléül írt nekünk pár sort:

„Nagyon boldog voltam, mikor megláttam az új bringát. Kiskorom óta szerettem biciklizni, hosszú túrákon is részt vettem már. Sajnos régi biciklimet már kinőttem, és nem tudtam használni. Ezért az álmom egy új bicikli volt, ami segít a kemoterápiák miatt legyengült izomzatnak újra megerősödni. Mióta megkaptam a szép, új biciklit, már többször is felpattantam rá, és tekertem egy nagyot, úgyhogy nagyon hasznos ajándéknak bizonyult. Köszönöm!”

Dudás Gergő is írt nekünk egy rövid levelet:

„A 16 éves Annánál leukémiát diagnosztizáltak, orvosai javaslatára transzplantációt végeztek. A kezelés sikeresnek bizonyult és napról napra közelebb kerül a teljes gyógyuláshoz. A Váltsd Valóra Te is Egy Beteg Gyermek Álmát Facebook oldalon olvastam történetét és álmát egy új bicikliről, mivel a régit már kinőtte, ezért öcsémmel, Mátéval gyorsan a tettek mezejére léptünk és vásároltunk Annának egy új kerékpárt. Április 19-én el is vittük a bringát a hozzá tartozó bukósisakkal együtt. Anna nagyon örült, hogy újra bicajra pattanhat, gyorsan ki is próbálta. Tervezi, hogy ha megerősödött, indul a Fél Balaton Kerékpártúrán. Magam és családom nevében sok erőt és mielőbbi felépülést kívánok Annának és további kitartást kedves családjának.”