Anna (13 éves)

Anna 13 éves, orvosai colitis ulcerosa-t (krónikus vastagbélgyulladás) diagnosztizáltak nála. Tavaly decemberben már nem tudott lábra állni, ezért bekerült a Heim Pál Gyermekkórház Sürgősségi Osztályára. A felvételt követő vizsgálatok jóindulatú koponyaűri nyomás meglétét igazolták. Januárban gerinccsapolást végeztek nála és elkezdték a gyógyszeres kezelést. Anna gyakorlatilag beköltözött a kórházba, mivel az állandó kezelések, gyakori transzfúziók nem tették lehetővé, hogy otthon lábadozzon. Sajnos az endoszkópos vizsgálat alátámasztotta, hogy a vastagbél eltávolító műtét elkerülhetetlen.
Jelenleg egyéni tanrendesként otthon kezdte el az általános iskola 8. osztályát és otthon készül a januári felvételi vizsgákra. A tanuláshoz és a digitális tankönyvek használatához szüksége volt egy laptopra, ezért Annának ez volt a legnagyobb álma. 🙂 Hálásan köszönjük a Kreatív Kontrollnak a Ments Életet Karácsonyra elnevezésű gyűjtését, melyből Anna álma megvalósulhatott.

Anna írt nekünk, nagyon örülünk kedves levelének:
“ Kedves Alapítvány!
Nagyon, nagyon szépen köszönöm az új gépet! Nincsenek rá szavak, hogy mennyire tetszik! 🙂 Nagyon szép, modern és gyors is! 🙂 Ennek a gépnek hála, nem kell korábban felkelnem és 45-50 percet arra várnom, hogy bekapcsoljon a gépem, mert ez kb. 2-3 perc alatt bekapcsol! 🙂 Tényleg nagyon, nagyon szépen köszönöm, nagyon boldog vagyok! Remélem más gyerek is így örül az ajándékának, mint én a sajátomnak! 🙂 További jó munkálkodást, és sok sikert a többi gyerek álmának megvalósításához!
Köszönettel: Anna “