Alexandra (9 éves)

Alexandránál 2018 áprilisában alveolaris rhabdomyosarcomát diagnosztizáltak. A kezelések ideje alatt Szandi szeretné a kapcsolatot tartani családjával és barátaival, ezért álma egy laptop volt. Köszönjük Jánki Tamás nagylelkű felajánlását és kedves szavait. Az ilyen üzenetek mindennél többet érnek számunkra, megerősítenek minket munkánk fontosságában:

„Tisztelt László és Renátó!

Ezúton szeretném megköszönni, hogy részese lehettem annak az élménynek, hogy egy beteg kislányt, őszintén örülni és mosolyogni láttam és fantasztikus érzés volt az, hogy ehhez közöm van! Köszönöm a szervezést, úgy gondolom, kevés fontosabb és nemesebb tevékenység létezik a tiéteknél!!!! Igaz az, hogy egy egészséges embernek, millió vágya van, egy betegnek, csak egy…ha ezt az egy vágyat, nem is tudjuk teljesíteni, mert a teremtő, vagy hívhatjuk bárhogy, nem adta a kezünkbe a gyógyítás Szent Grálját, de az oda vezető utat, kötelességünk megkönnyíteni! Alexandra kezét, a jövőben sem engedem el, Németországi gyógykezelésében is aktív segítséget ajánlottam! Még egyszer köszönöm nektek! A jövőben is számíthattok rám!”

„Tisztelt Alapítvány!

Napok óta készülök megköszönni azt az örömet, amit kislányom Alexandra arcára varázsoltak támogatónk által. Nagy volt az öröm mikor elkezdte kicsomagolni a dobozt, amiből egy igazi csajos színű laptop bújt elő. Mindent tud amire szeretné használni, sőt…Nagyon köszönöm, hogy ebben a kívánságban segítettek minket. Már rég láttam kislányomat olyan boldognak, hogy napok óta csak mosolyog.

Az Ő boldogsága számomra leírhatatlan. Számomra még mindig hihetetlen, hogy ilyen emberek léteznek, akik egy beteg kisgyermek napjait így be tudják aranyozni.”