Ákos

Ákos álma egy kis traktor volt vagy egy ping-pong asztal az udvarra. Álmát Dr. Babai László váltotta valóra a Prima Medica nevében.

Kedves Alapítvány!

Péter Ákosnak hívnak, Pápa melletti kis településen élek szüleimmel és 10 éves nővéremmel. Fél éves koromban lettem beteg, szisztémás JIA a betegségem neve, ami ízületi gyulladást okoz nálam. Kétszer estem át csontvelő transzplantáláson, de a betegségem így is visszatért. Most egy nagyon jó és új biológiai terápiát kapok már 3 éve, ami mellett teljes életet tudok élni. Mikor anyukám mondta, hogy lehet álmodni, rögtön tudtam, hogy mit szeretnék. Nagyon szeretem a traktorokat, de sajnos a pedálos traktoromat már kinőttem és nagyon szeretnék egy igazi kis traktort, olyat, amilyen Jóska bácsinak is van, mert azt már tudom vezetni 6 éves korom óta.

Anyukáméktól már többször kértem, de sajnos nem kaptam még meg. Ha teljesülne ez az álmom, én lennék a legboldogabb a világon! De anyukám azt mondja, ez túl nagy kívánság, kérjek valami kisebb dolgot. Ezért van más is, amit nagyon szeretnék, egy ping-pong asztal az udvarra, és egy igazi nagy kosárlabda palánk, aminek van állványa is, és bárhova lehet tenni kint. Ha ezek közül valamelyik álmom teljesülne, akkor nagyon- nagyon boldog lennék!

Puszi:

Ákos”