Ágoston (17,5 éves)

Ágoston látszólag teljesen egészségesen született. Mozgásfejlődése azonban folyamatosan elmaradt az átlagostól, sokat fájt a térde. 2 éves korában orvosai súlyos izomsorvadásos betegséget diagnosztizáltak nála. Állapota folyamatosan romlott, egyre gyakoribbak lettek nála a felső- és alsó légúti betegségek. Álma egy új laptop volt, amivel játszhatna, filmeket nézhetne és zenéket hallgathatna. Köszönjük Nyirán Balázs rendszeres álomvarázslónknak, hogy valóra váltotta Ágoston álmát!

Ágoston édesanyja írta nekünk:

„Tisztelt Alapítvány!

Ezúton szeretném megköszönni Nyirán Balázsnak és a Ments Életet Közhasznú Alapítványnak, hogy teljesítették fiam álmát! A gyönyörű laptoppal amit kapott, Ágoston újra tud az interneten ügyeket intézni, videókat nézni, játszani. Ezáltal egy kicsit kitágult előtte a világ, a tv nézésen kívül tud mással is foglalkozni! Nagyon boldog amióta megérkezett a laptop. Nagyon szépen köszönjük Nyirán Balázs önzetlen segítségét! Bearanyozták vele Ágoston karácsonyát, mivel én nem tudok semmit sem adni neki!

A képeken a meghatottsága és sajnos a betegsége látszik, most is lázas, de remélem ezt a harcot is megnyerjük a betegséggel szemben!

Áldja meg Önöket az Isten!”