ÁLOMJEGY

Segíts egy álomutazás megvalósításában!

Ft
Személyes adatok

Donate quickly and securely with Stripe

Hogyan működik: A Stripe window will open after you click the Donate Now button where you can securely make your donation. You will then be brought back to this page to view your receipt.

Feltételek

Adományok összege: 5 000Ft

Hogyan működik: Az „Álomjegyet veszek” gomb megnyomása után megnyílik a Stripe fizetési oldala, ahol biztonságosan elküldheted támogatásodat. A fizetés után visszaérkezel oldalunkra, ahol a nyugtát fogod látni.

Így szurkolnak a gyerekek!

A Ments Életet Közhasznú Alapítvány, az ÉLD ÁT Utazási Iroda támogatásával, az MLSZ és a Montenegrói Labdarúgó Szövetség közreműködésével fantasztikus programot szervez beteg gyerekeknek.

Egy álomutazást Montenegróba (június 15-18.), ahol a magyar válogatott EB-selejtező mérkőzésén szurkolhatnak kedvenc csapatuknak, emellett további programokat szervezünk nekik (városnézés, hajókirándulás, fürdés a tengerben)!

Ezeknek a gyermekeknek talán sosem volt lehetőségük arra, hogy a tengert lássák, fürödjenek benne, de most ezt az élményt is átélhetik. Három napot a tengerparton tölthetnek, hajókiránduláson vehetnek részt, majd szoríthatnak a magyar válogatottnak a mérkőzésen. Ez egy olyan élmény lesz számukra, amelyre mindig örömmel fognak visszaemlékezni.

50 főt (minimum 25 beteg gyermek és egy -egy szülő kísérő) szeretnénk busszal utaztatni és szállodában elhelyezni a 4 napos út során. Az előzetes számítások alapján kb. 5-6 millió forint lesz a költség. A pénz nagy részét mezek árveréséből és 1.000 Ft-os álomjegyekből szeretnénk előteremteni, természetesen több Álomjegy vásárlásával is segíthetsz.