Légy Te is hétköznapi hős – Támogass minket cégként, hogy minél több gyermeknek segíthessünk!

Egy alapítvány munkája nem egyszerű, mégis hálás feladat. Nincs szebb érzés a világon, mint a csillogó, örömteli tekintetek látványa egy-egy megvalósult álom után. 

Te is részesülhetsz ebben a csodás érzésben, nem csak magányszemélyként, de cégként vagy közintézményként is!

Támogass minket havi rendszerességgel, és járulj hozzá ahhoz, hogy még több beteg gyermek mosolyoghasson országszerte!

Miért fontosak a rendszeres támogatók?

Egy közhasznú alapítvány munkája különleges feladat. Rengeteg csodálatos élményben és feledhetetlen pillanatban lehet részünk a hétköznapok során, hiszen semmi sem szebb, mint egy súlyos, életet veszélyeztető betegségben szenvedő gyermek arcán újra látni az őszinte mosolyt és a remény sugarait.

  • Sok esetben azonban ez a feladat kihívásokkal és nehézségekkel teli.

Sajnos a megfelelő anyagi háttér hiánya gyakran képes útját állni a segítségnek, éppen ezért van szükségünk bátor és lelkes segítőkre. Olyanokra, akik rendszeres támogatásukkal segíteni tudnak abban, hogy a súlyos, életet veszélyeztető betegségben szenvedő gyerekek és családjaik hétköznapjait vidámabbá, egyszerűbbé és élhetőbbé tegyük.

  • Egyszóval rád is szükségünk van, hogy csodát tehessünk!

Mikor érdemes támogatnod a munkánkat?

Öröm

Ha szeretnél örömöt csempészni a súlyosan beteg gyerekek mindennapjaiba…

Mosoly

Ha egy őszinte mosoly a számodra is többet jelent bárminél…

Jót tenni

Ha szeretnél önzetlenül valami igazán jót tenni…

Hős

Ha szeretnél Te is igazi, hétköznapi hőssé válni, akkor segítsd a munkánkat…

…és támogasd a Ments Életet Közhasznú Alapítványt!

Legfőbb célunk, hogy a súlyos, az életet veszélyeztető megbetegedésből gyógyuló gyermekek felépülését, társadalomba való reintegrációját támogassuk. 
Álomvarázslóink az álmok valóra váltásával segítik a mihamarabbi gyógyulást és megerősödést, míg Álomiskola programunk a mindennapos sikerélmények megélésén keresztül segíti a társadalomba történő, problémamentes beilleszkedést. 

Hiszünk benne, hogy azáltal, hogy mosolyt csalunk a rettegett betegséggel küzdő gyerekek arcára az álmaik megvalósításával, fényt hozhatunk küzdelmes hétköznapjaikba. 

Amennyiben úgy döntesz, hogy velünk tartasz, biztos lehetsz abban, hogy minden forint célba ér és jó helyre kerül.

Mit kapsz cserébe tőlünk a havi szintű támogatásért?

Segítségedért cserébe szeretnénk, ha mi is visszaadhatnánk valamit neked és cégednek. Éppen ezért a rendszeres támogatók számára néhány exkluzív meglepetéssel készültünk, melyekkel szeretnénk meghálálni a beteg gyermekek iránti, kitartó segítségüket.
 
Attól függően, hogy havi szinten mekkora összeggel járulsz hozzá munkánkhoz, különböző fokozatok közül választhatsz.

Arany Fokozat

Havi 10.000 forint, legalább fél éven át

Habár az igazi hősök általában szeretnek szerénykedni, mi tudjuk, hogy megérdemlik a jutalmat! Éppen ezért azoknak az arany fokozatú partnereinknek, akik legalább hat hónapig támogatják alapítványunk munkáját, elismerésünk jeléül oklevelet állítunk ki, melyet postai úton juttatunk el hozzájuk. Ez a dokumentum igazolja azt, hogy a beteg gyerekek megsegítésért folytatott harcban igazán hősiesen és kitartóan viselkedtek!

Arany fokozatú támogatóink legalább három hónapon át, havi 10.000 forinttal járulhatnak hozzá Alapítványunk működéséhez.

Platina fokozat

Havi 10.000 forint, legalább egy éven át

Azoknak a cégeknek, akik legalább 12 hónapon keresztül támogatják működésünket, webes dicsőségfalunkon is megjelenítjük cégük logóját. A logó ezután egy évig szerepel a támogatói oldalon, ahol minden látogatónk láthatja, hogy a te céged is hozzájárult ahhoz, hogy könnyebbé tegyük a beteg gyerekek életét.

Platina fokozatú támogatóink legalább 12 hónapon át, havi 10.000 forinttal járulhatnak hozzá Alapítványunk működéséhez.

Gyémánt fokozat

Havi 50.000 forint, legalább egy éven át

Abban az esetben, ha Alapítványunk munkáját egy éven át legalább havi 50.000 forinttal támogatod, szeretnénk meglepni téged valami igazán emlékezetes és különleges dologgal. Éppen ezért öt további személy társaságában (azaz összesen 6 fő) meghívunk téged az évente, Domonyvölgyben, a Lázár Lovasparkban rendezett Álomvarázsló találkozóra, ahol festői környezetben, rengeteg ragyogó arcú, vidám gyermekkel és sok érdekes, segítőkész emberrel találkozhatsz. És ahol kötetlenül beszélgethetünk az Alapítvány háza táján történt, éves eseményekről.

Platina fokozatú támogatóink legalább 12 hónapon át, havi 50.000 forinttal járulhatnak hozzá Alapítványunk működéséhez.

Meghívás az éves Álomvarázsló találkozóra

Abban az esetben, ha Alapítványunk munkáját egy éven át legalább havi 5000 forinttal támogatod, szeretnénk meglepni téged valami igazán emlékezetes és izgalmas dologgal. Éppen ezért meghívunk téged és egy kísérődet az éves szinten Domonyvölgyben, a Lázár Lovasparkban rendezett Álomvarázsló találkozóra. Ahol festői környezetben, rengeteg ragyogó arcú, vidám gyermekkel és sok érdekes, segítőkész emberrel találkozhatsz, és kötetlenül beszélgethetünk az Alapítvány háza táján történt, éves eseményekről.

Mivel a Ments Életet Alapítvány egy közhasznú szervezet, így cégként vagy közintézményként a támogatás összegének 120%-ával adóalapodat csökkentésére is lehetőséged van.

Légy te is a hétköznapok hőse!

Támogasd a Ment Életet Közhasznú Alapítvány munkáját!

Programjainkkal ez idáig több mint 1000 gyereknek tudtunk segíteni. Ahhoz azonban, hogy ez a szám a jövőben a sokszorosára nőhessen, a hozzád hasonló hétköznapi hősök segítségére is szükségünk van!

Ha teheted, támogasd rendszeresen, havonta legalább 10.000 forinttal Alapítványunk munkáját, és segíts nekünk abban, hogy még több, súlyosan beteg gyermek mosolyoghasson és még több család lélegezhessen fel egy kicsit a betegségekkel járó terhek súlya alól.

Légy Te is a hétköznapok hőse és segíts, hogy minden gyermek álma valóra válhasson!

Maradtak még kérdéseid?

Ha szeretnéd jobban megismerni Alapítványunk munkáját, nézz körül weboldalunkon, ahol minden fontos információt megtalálsz céljainkkal programjainkkal és csapatunkkal kapcsolatban. Hírlevelünkre feliratkozva pedig az Alapítvány körüli, legfontosabb történésekről is rendszeresen értesülhetsz.

Rendszeres adomány

Ft

Választásod: 5 000Ft havi.

Személyes adatok

Donate quickly and securely with Stripe

Hogyan működik: A Stripe window will open after you click the Donate Now button where you can securely make your donation. You will then be brought back to this page to view your receipt.

Feltételek

Adományok összege: 5 000Ft havi

Támogasd a Ments Életet Közhasznú Alapítványt

Contrary to popular belief, Lorem Ipsum is not simply random text. It has roots in a piece of classical Latin literature from 45 BC, making it over 2000 years old.