A véradás egy egyszerű, gyors, fájdalommentes folyamat, mellyel életeket lehet menteni! Adj te is vért, ments életeket!

Legyél te is Őrangyal! kampány

Hogy mit is takarnak egészen pontosan ezek a szavak? Őrangyaloknak nevezzük azon lényeket, akik önzetlen cselekedetükkel számukra talán ismeretlen személyeket védenek és óvnak mindenféle bajtól, veszélytől.

Alapítványunk szerint mindenki, aki vért ad, automatikusan valakinek az Őrangyalává válik. Hiszen ami a véradónak csak egy tűszúrás, az másnak az életét mentheti meg! Sokan álltak már a másik, a befogadó oldalon, ők nagyon jól tudják, hogy ha nem lennének véradók, akkor ők sem sétálhatnának ma boldogan köztünk. Ezek a személyek láthatatlan védelmezőjükként tekintenek azokra a donorokra, akiknek a hozzájárulása megmentette az életüket!

A Ments Életet Közhasznú Alapítvány, összefogva az Országos Vérellátó Szolgálattal és a Magyar Vöröskereszttel, megálmodta a Legyél te is Őrangyal! kampányt. Alapítványunk a kampánnyal arra szeretné buzdítani a magyar társadalmat, hogy baj esetén igenis szükség van láthatatlan védelmezőkre, hiszen mindannyian kerülhetünk olyan helyzetbe, hogy csak egy Őrangyal hozzájárulása mentheti meg életünket.

Legyél te is Őrangyal! kampányunk erre az elképzelésre épült. Minden véradót, aki részt vesz egy véradáson és eme tettével legalább 3 ember életét menti meg, megajándékozunk egy különleges lehetőségeket kínáló kuponnal. A kuponon található kóddal regisztrálni lehet honlapunkon, ahol a kupon felhasználója azonnal megkapja névre szóló Őrangyal oklevelét, melyben megköszönjük, hogy hozzájárulásával segített életeket menteni, illetve a Ments Életet Alapítvány webshopjában 10 % kedvezménnyel juthat hozzá támogatóink termékeihez. De ez még nem minden! A kód mellett a kupon hátoldalán található egy ajánlat, mely csakis kizárólag a véradóknak kínál speciális kedvezményeket a támogató cégek termékeiből, szolgáltatásaiból. Első körben a Keszthelyi Helikon Hotel fogja egy kedvezményes üdülési csomaggal megköszönni a véradók segítségét.

 

Ments életeket és válj te is valakinek az Őrangyalává!

 

Comments are closed.

Legfrissebb Hírek

Elérhetőségeink

1037 Szépvölgyi út 41.
tel/fax: 061 222 0207
mobil: +3630 709 9809
e-mail: info@mentseletet.hu