KÜLDJE BE GYERMEKE ÁLMÁTTöltse ki az alábbi adatlapot és hamarosan felkeressük

 
 

Szeretnél jelentkezni programunkra? A „Váltsd valóra te is egy beteg gyermek álmát” programba való jelentkezés menete:

1.) Küld el rövid történetedet az alábbi űrapon és ezen kívül fontos, hogy a kóradataidat és álmodat egy fényképpel mellékelve az info@mentseletet.hu email címre elküld.
Minden beérkező kívánság alapítványunk kuratóriuma elé kerül és ők bírálják el a programba való felvételt. Ha a beküldött kérvény megfelel a program kritériumainak, akkor kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot a további részletekkel kapcsolatban.

2.) Második lépésként egy kérdőívet fogunk nektek küldeni, melyet kitöltve vissza kell juttatni alapítványunk számára.

3.) Ezután az álom felkerül honlapunkra és Facebook oldalunkra. Igyekszünk minden álmot minél többször promotálni, hogy minél előbb találjunk rá valakit, aki megvalósítja.

Igyekszünk minden álmot minél előbb megvalósítani, de szeretnénk a szülők és a gyermekek figyelmét is felhívni, hogy türelem rózsát terem. Minél bonyolultabb vagy nagyobb volumenű egy kívánság, annál nehezebb rá adományozót találni. Amint jelentkezik egy adományozó az álom megvalósítására, a kapcsoltat felvesszük a beteg gyermek családjával és megbeszéljük az ünnepélyes átadás részleteit.

A programba való felvétel kritériumai:

- a programban csak 18. életévét még nem betöltött gyermekek vehetnek részt;
- a programban való résztvételhez szükséges a kiskorú gyermek súlyos, életet veszélyeztető betegségéről szóló orvosi jelentés.
A programba történő felvétel során a beküldött álom megvalósíthatóságán túl a kérdőíven megadott válaszok alapján kerül elbírálásra a programba történő felvétel.Adatlap: