A véradás egy egyszerű, gyors, fájdalommentes folyamat, mellyel életeket lehet menteni! Adj te is vért, ments életeket!

Vércsoportok

Ha A+ vércsoporttal rendelkezel, akkor az A+ és AB+ vércsoporttal rendelkező személyek számára adhatsz vért, illetve A+, A-, 0+ és 0- vércsoportba tartozó személyektől kaphatsz vért transzfúzióra.
Ha 0+ vércsoporttal rendelkezel, akkor a 0+, A+, B+ és AB+ vércsoporttal rendelkező személyek számára adhatsz vért, illetve 0+ és 0- vércsoportba tartozó személyektől kaphatsz vért transzfúzióra.
Ha B+ vércsoporttal rendelkezel, akkor a B+ és AB+ vércsoporttal rendelkező személyek számára adhatsz vért, illetve B+ vércsoportba tartozó személyektől kaphatsz vért transzfúzióra.

Ha AB+ vércsoporttal rendelkezel, akkor az AB+ vércsoporttal rendelkező személyek számára adhatsz vért, illetve bármelyik vércsoportba tartozó személytől kaphatsz vért transzfúzióra.

Ha A- vércsoporttal rendelkezel, akkor az A+, A-, AB+ és AB- vércsoporttal rendelkező személyek számára adhatsz vért, illetve A- és 0- vércsoportba tartozó személyektől kaphatsz vért transzfúzióra.
Ha 0- vércsoporttal rendelkezel, akkor mindegyik vércsoport számára adhatsz vért, illetve 0- vércsoportba tartozó személyektől kaphatsz vért transzfúzióra.

Ha B- vércsoporttal rendelkezel, akkor a B+, B-, AB+ és AB- vércsoporttal rendelkező személyek számára adhatsz vért, illetve B- és 0- vércsoportba tartozó személyektől kaphatsz vért transzfúzióra.
Ha AB- vércsoporttal rendelkezel, akkor az AB+ és AB- vércsoporttal rendelkező személyek számára adhatsz vért, illetve AB-, A-, B- és 0- vércsoportba tartozó személyektől kaphatsz vért transzfúzióra.

Legfrissebb Hírek

Elérhetőségeink

1037 Szépvölgyi út 41.
tel/fax: 061 222 0207
mobil: +3630 709 9809
e-mail: info@mentseletet.hu